Chrisas Prattas ir Anna Faris prisipažino, kad po aštuonerius metus trukusios santuokos nusprendė gyventi atskirai. Aktorių duetas, kartu auginantis ketverių metukų sūnų Jacką, šią žinią išplatino socialiniuose tinkluose.

38 metų Ch. Prattas įkėlė bendrą pranešimą į „Facebook“. Jame rašoma: „Anna ir aš su liūdesiu pranešame, kad mes juridiškai išsiskiriame. Mes ilgą laiką labai stengėmės ir tikrai esame nusiminę. Mūsų sūnus turi abu tėvus, kurie jį labai myli, ir dėl jo norime, kad judant pirmyn ši situacija liktų kaip įmanoma privatesnė. Mes vis dar mylime vienas kitą, visada branginsime mūsų kartu praleistą laiką ir toliau vienas kitą labai gerbsime.“

40 metų A. Faris tą patį pranešimą įkėlė į savo paskyras socialiniuose tinkluose.

Aktorių duetas – abu jie pradėjo savo karjerą nuo komedijų – susitiko 2007 metais filmuojant juostą „Parvežk mane šiąnakt namo“ („Take Me Home Tonight“). Tada A. Faris buvo ištekėjusi už aktoriaus Beno Indros.
Po metų pora susižadėjo ir 2009 metų birželio 9 dieną susituokė Balyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją