„Priėmėme sunkų sprendimą išsiskirti“, – pora pranešė pareiškime „Page Six“.

„Kaip du žmonės, kurie labai myli vienas kitą ir rūpinasi vienas kitu, mandagiai prašome gerbti mūsų privatumą šiuo metu, kai pradedame šį naują savo gyvenimo etapą“, - teigė pora.

Žinia apie jų išsiskyrimą pasirodė netrukus po to, kai serialo „Moderni šeima“ aktorė buvo pastebėta švenčianti savo 51-ąjį gimtadienį su draugais Italijoje. Vergara buvo matoma be 46 metų Manganiello ar vestuvinio žiedo ant piršto.

Nors aktorės sutuoktinis šventėse nedalyvavo, „Instagram“ tinkle jis vis tik ją pasveikino.

„Feliz Cumpleaños Sofia!!!“ jis parašė kartu su nuotrauka, kurioje buvusi pora švenčia vieną iš ankstesnių Vergaros gimtadienių.

Vergara ir Manganiello susituokė Palm Byče, Floridoje, 2015 m. lapkritį.

Kai 2022-aisiais duetas atšventė savo septintąsias metines, 51 metų „Emmy“ laimėtoja pasidalijo keliomis nuotraukomis, darytomis jų vestuvių dieną, įskaitant kadrus, kuriuose jiedu keičiasi įžadais bei šoka vakarėlio metu. Prie jų buvo ir prisipažinimas meilėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją