„Dabar labiausiai norime toliau puoselėti sveikus santykius, paremtus taika ir draugyste, ir kartu auginti savo vaikus, toliau gerbdami ir mylėdami vienas kitą“, – pridūrė buvę sutuoktiniai, turintys du vaikus: dukrą Lucią (gimė 2018 m.) ir sūnų Renną (gimė 2019-aisiais).

Tiesa, R. Martinas 2008 m. susilaukė dvynukų Matteo ir Valentino, kuriuos toliau augins vienas.

51-erių metų amžiaus Ricky Martinas ir 38-erių metų amžiaus J. Yosefas 2015 m. susibendravo instagrame, po šešių mėnesių pirmą kartą susitiko gyvai Londone ir pradėjo draugauti. 2016 m. įvykusio renginio „amFar Inspiration Gala“ metu jiedu oficialiai patvirtino esantys pora. Tais pačiais metais įsimylėjėliai pranešė apie sužadėtuves ir 2018 m. susituokė.

Apie santuoką atlikėjas pranešė 2018 m. sausio mėnesį davęs interviu „E! News“: „Esu vyras, po keleto mėnesių surengsime galingą vakarėlį. Apsikeitėme įžadais, prisiekėme amžiną meilę, pasirašėme visus reikalingus dokumentus, priešvedybinę sutartį ir visa kita.“

Keletą kalbų mokantys vyrai minėjo dedantys pastangas, kad ir jų keturi vaikai būtų daugiakalbiai.

„Namuose kalbame ispaniškai, bet vaikai moka ir anglų bei prancūzų kalbas, – 2013 m. laidos „The Ellen DeGeneres Show“ metu sakė R. Martinas ir užsiminė, kad jo dvyniai lanko prancūzų mokyklą. – Noriu, kad jie būtų išprusę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją