Net ir šventės organizavimas buvo šeimos reikalas. Emma tėvams planuoti vakarėlį padėjo gerus du mėnesius. Vakarėliui praūžus, ji nuotraukomis pasidalino savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“. Jos žinutė apkeliavo visą internetą: „Šiandien mano tėvai oficialiai išsiskyrė ir ta proga surengė vakarėlį“.

Žmonėms visame pasaulyje labai patiko toks teigiamas J. Becerra ir M. Mahoney požiūris į skyrybas. Vieni neslepia, kad būtų norėję, jog besiskiriantys jų tėvai taip pat būtų elgęsi panašiai, kiti ką tik išsiskyrusiai porai linkėjo rasti naują asmeninę laimę.

Štai, ką socialiniame tinkle „Twitter“ parašė vienas vartotojas: „Kaip smagu, kad ir po skyrybų jie taip šauniai sutaria, tai labai retas dalykas. Abiem linkiu kuo didžiausios asmeninės sėkmės“.

„Panašu, kad jie liks gerais draugais“, – konstatuoja kitas.

Pati M. Mahoney „BuzzFeed“ sakė, kad skyrybų vakarėlis pirmiausia buvo skirtas šeimai ir draugams – norėjome parodyti, kad skyrybos nėra kažkas gėdingo ir tikrai ne pasaulio pabaiga.

„Norėjome gražiai pasukti skirtingais keliais, svarbiausia mums šeima. Jautėme, kad mums pavyko išsaugoti pagarbą ir draugystę, tad nusprendėme, kad tai puiki proga švęsti“, – teigia moteris.

Po vakarėlio M. Mahoney pareiškė, kad ji ir jos buvęs sutuoktinis bendraus ir toliau.

Vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)