„Priėmėme bendrą sprendimą, kad daugiau nebebūsime santuokos partneriais, liksime partneriais kaip tėvai, bendrai auginsime savo tris sūnus laimingoje ir sveikoje aplinkoje“, - teigiama poros paviešintame pranešime, rašo people.com.

„Su pagarba prašome privatumo iš žiniasklaidos šiam periodui“, - teigiama paskelbtame pranešime.

Pora susipažino 1995 m., kai muzikinės grupės „Bush“ ir „No Doubt“, kurioms priklausė muzikantai, kartu koncertavo. G. Stefani su G. Rossdale’as susitikinėjo šešerius metus, o 2002 m. įvyko poros vestuvės. Kitą mėnesį jie turėjo švęsti dar vienas vestuvių metines.

„Kartu įveikėme labai daug, stebuklas, kad kartu mums pavyko būti taip ilgai“, - interviu šiais metais sakė 45-erių G. Stefani.

„Gera prisiminti tas dienas, kai mes kartu užsiimame savais reikalais. Manau, kad tai išsaugo santykius, kai žmonės gali išlikti savimi ir išsaugoti savo individualumą“, - tada sakė ji.
Pora susilaukė trijų sūnų: 9-erių Kingstono, 7-erių Zumo ir 17 mėnesių Apollo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją