27 metų G. Percy atstovauja vienai turtingiausių ir didingiausių šalies šeimų, kuriai priklauso Alnviko pilis. Čia buvo „įsikūrusi“ Hogvartso mokykla filmuojant juostas apie Harį Poterį. Ši pilis – tai tik dalis Percy šeimai priklausančio turto, vertinamo 320 milijonų svarų.

P. Middleton artimas šaltinis britų bulvariniam leidiniui „Sun“ pasakojo: „George'as yra iki ausų įsimylėjęs ją“. Pora artimai bendravo nuo tada, kai susitiko Edinburgo universitete. Jie buvo siejami jau anksčiau, kai 28 metų P. Middleton išsiskyrė su bankininku Alexu Loudonu.

Kalbama, kad pora vėl atnaujino santykius kai susitiko Middletonų šeimos namuose surengtame Naujųjų metų sutikimo vakarėlyje. „Pippa per vakarienę atsisėdo šalia George'o ir visą vakarą nesiryžo parodyti jam savo palankumo, - toliau pasakojo porai artimas šaltinis. - Tada ji pagaliau ėmėsi veiksmų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją