Ketvirtadienį 34 metų gražuolė, kuri su vyru Justinu Ervinu laukiasi dvynių, instagrame paskelbė nuotrauką, kurioje atsiskleidžia visas motinystės grožis.

Nuotraukoje A. Graham nuoga stovi priešais kamerą. Viena ranka ji prisidengusi krūtis, o kitą ranką atmetusi už galvos.

„Justinas sako, kad mano kūną papuošusius strijos atrodo kaip gyvenimo medis“, – prie nuotraukos parašė modelis.


Prieš mėnesį instagrame A. Graham jau rodė savo pilvo nuotrauką, jose ryškiai matėsi strijos. Viena sekėja pakomentavo: „Aš auginu dvynius, bet strijų neturiu. Labai tikiuosi, kad jos neturės įtakos tavo karjerai“. Modelis savo instagramo paskyros „Stories“ skiltyje pasidalino minėtuoju komentaru ir atsakė: „Jėrgutėliau, labai tikiuosi, kad strijos nesugadins mano karjeros“.

A.Graham su vyru liepą paskelbė džiugią žinią – praėjus pusantrų metų nuo pirmagimio Isaaco Maneliko Giovanni gimimo pora laukiasi dvynių.

„Praėję metai buvo kupini siurprizų, didžiulio skausmo, naujų pradžių ir naujų istorijų. Dar tik pradedu suvokti procesą ir džiaugtis tuo nauju mūsų gyvenimo skyriumi“, – pranešdama apie šeimos pagausėjimą, rašė modelis.

Nuo tada, kai pasidalino džiugiomis naujienomis, modelis socialinėje žiniasklaidoje noriai dalijasi savo nėštumo kelionės įspūdžiais. Spalį modelis nusifotografavo nuoga, pasipuošusi juvelyriniais dirbiniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)