Šeštadienį M. Markle kartu su savo vyru princu Harry, princu Williamu ir Kate Middleton netikėtai pasirodė prie Vindzoro pilies, ir televizijos kameros užfiksavo, kaip ji sveikinasi su žmonėmis, susirinkusiais gedėti karalienės Elžbietos II.

Nepaisant to, kad daugelis žmonių tiesė jai rankas, atsirado ir tokių, kurie pasistengė jai parodyti, jog ji nėra laukiama, rašo pagesix.com.

Kai 41 metų serialo „Suits“ („Kostiumuotieji“) aktorė ėjo palei atitvarus, sveikindamasi su žmonėmis, dvi moterys atsisakė ištiesti jai ranką ir net šyptelėjo viena kitai, kai M. Markle praėjo pro šalį. Trečioji net užsidėjo akinius nuo saulės ir rankoje sugniaužė savo telefoną, kad M. Markle su ja nepasisveikintų.

Tačiau Sasekso hercogienė vis tiek parodė joms dėmesį, švelniai paliesdama vienos iš jų ranką.

Po gana nepatogios situacijos nemažai žmonių socialinėje žiniasklaidoje pasidžiaugė, kad M. Markle sutikimas nebuvo itin šiltas.

„Moteris mėlynais drabužiais ir kiti yra MES VISI. Jos nesutiko paspausti rankos M. Markle, „Netflix“ hercogienei“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė vienas žmogus. Kitas pridūrė: „Tai daug ką pasako. Ji turi kuo greičiau grįžti į Kaliforniją. Jūs tikrai esate nekenčiama už nepagarbą Jungtinei Karalystei“.

„Moteris mėlynais drabužiais yra mano angelas!“ – skelbė kita „Twitter“ žinutė.

Karališkoji šeima

Nepaisant šių džiūgavimų, daugybė žmonių stojo ginti hercogienės ir užsipuolė minėtas tris moteris.

„Tai, ką čia matome, parodo, kad Sasekso hercogienė turi orumo ir sąžiningumo, ko nepasakysi apie žmones, kurie atsisako paspausti jai ranką. Jie neturi su ja jokių politinių reikalų, nes jų ir negali būti. Jie tiesiog regi ją kaip juodaodę, atstūmusią karališkąją šeimą“, – rašė vienas M.Markle gynėjas.

Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė šeštadienį prisijungė prie naujojo Velso princo ir princesės Vindzoro pilyje.

Skelbiama, kad princas Williamas pakvietė savo brolį susitikti, kadangi tokiu metu svarbu parodyti „vienybės demonstravimą“.

Meghan Markle ir princas Harry

Jų pasirodymas buvo pirmas kartas, kai Williamas ir Kate kartu pasirodė viešumoje nuo tada, kai naujasis karalius Karolis III per savo kreipimąsi į tautą suteikė jiems visiškai naujus Velso princo ir princesės titulus.

Tai taip pat buvo pirmas kartas, kai abi poros pasirodė kartu nuo 2020 metų pradžioje vykusių Sandraugos dienos pamaldų, kurios tapo paskutiniu Saseksų poros oficialiu renginiu prieš jiems atsisakant karališkųjų pareigų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)