Kaip jau skelbta, drastiškam poelgiui aktorių išprovokavo Ch. Rocko komentaras apie tai, jog Jada Pinkett Smith (W. Smitho žmona) dabar plikai nusiskutusi, nors yra žinoma, kad tikroji plaukų netekimo priežastis – alopecija.

Nors tema juokauti jautri, W. Smitho poelgis buvo nepateisinamas ir sulaukė plataus pasmerkimo.

Oskarai 2022

Negana to, socialiniuose tinkluose ėmė populiarėti naujas vaizdo įrašas iš lemtingo vakaro.

Telefonu vaizdas fiksuotas iš salės, kurioje vyko apdovanojimai. Jame autorius įamžino tai, kaip po W. Smitho smūgio ir vedėjo pirmųjų žodžių po to, reaguoja jo žmona. Daugelio nuostabai, moteris juokėsi.

Trečiadienio vakarą patalpintas video tapo virusiniu – jį peržiūrėjo jau šimtai tūkstančių:

Ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir kitas vaizdo įrašas. Jame – akivaizdžiai sutrikusio vedėjo emocijos iškart po netikėto išpuolio:


Delfi primena, kad geriausią dokumentinį filmą paskelbti išėjęs Ch. Rockas ėmė svaidytis juokais apie įvairius aktorius. Viena jų buvo W. Smitho žmona Jada. Humoristas pajuokavo, kad nekantriai laukia „G.I. Jane 2“ filmo premjeros, o tai buvo akivaizdi nuoroda į nuskustą moters galvą.

Tada netikėtai W. Smithas užlipo ant scenos ir smogė Ch. Rockui.

Oskarai 2022

Jungtinėse Valstijose ceremonijos transliacija netrukus trumpam nutrūko. Tačiau kitur buvo galima išgirsti W. Smithą keikiantis ir šaukiant: „Mesk mano žmonos vardą iš savo burnos velniop!“

Priblokštas Chrisas Rokas pastebimai nurimo, baigė juokelius ir tarė: „Tai buvo įsimintiniausia naktis televizijos istorijoje“.


Netrukus nuotraukose užfiksuota, kaip Bradley Cooperis, Tyleris Perry ir Denzelis Washingtonas ramina nuo scenos nulipusį W. Smithą.

Vėliau, atsiimdamas apdovanojimą kaip Geriausias metų aktorius, W. Smithas atsiprašė auditorijos, organizatorių, ir su ašaromis akyse teigė, kad pramogų pasaulis negailestingas – visi gali tave įžeidinėti, todėl jis padarys viską, kad tai pasikeistų.

Oskarai 2022

Netrukus dar vienu atskiru atsiprašymu aktorius pasidalijo ir socialiniuose tinkluose.

„Norėčiau viešai atsiprašyti tavęs, Chrisai. Elgiausi nederamai ir nepateisinamai. Man gėda. Mano veiksmai neatitiko žmogaus, kuriuo siekiu būti, įvaizdžio. Pasaulyje, kuriame vyrauja meilė ir gerumas, smurtui ne vieta“, – jau kitą dieną parašė W. Smithas savo „Instagram“ paskyroje.

W. Smitho išpuolį pagaliau pakomentavo ir Ch. Rockas.

Apie įvykusį incidentą 57-erių komikas užsiminė per Bostone vykusį šou. Kreipdamasis į publiką jis pasakė: „Vis dar galvoju apie tai, kas atsitiko.“

Oskarai 2022

Trečiadienį įvykęs šou buvo pirmasis komiko pasirodymas po „Oskarų“ teikimo vakaro ir, kaip teigė vienas iš to renginio žiūrovų, publika skandavo Ch. Rocko vardą, o kai šis, apsirengęs vien baltais drabužiais, pakilo į sceną, visi atsistojo ir ėmė ploti.

„Kas nutiko, Bostone? – paklausė Ch. Rockas kreipdamasis į minią. – Kaip praleidote savaitgalį?“

Ch. Rockas, kaip jau sakyta, paminėjo tebegalvojantis apie tai, kas atsitiko, tačiau rimtus komentarus nutarė pasilikti ateičiai.

„Nepaisant poros nesusipratimų, gyvenimas dabar visai puikus“, – tarstelėjo jis įpusėjus pasirodymui.

Minėtina, kad po sekmadienį regėto incidento bilietų į būsimus Ch. Rocko šou pardavimas akivaizdžiai šoktelėjo į viršų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)