Šeštasis eilėje į sostą esantis princas Harry savo šeimą žada aplankyti pirmą kartą po to, kai atsisakė karališkųjų pareigų ir išvyko iš šalies, praneša šaltiniai.

Tiesa, poros planai dar nėra visiškai aiškūs – daug ką lems pandemija ir tuo metu galiosiantys kelionių ribojimai.

Tačiau, pasak šaltinių, Harry vyktų aplankyti karalienės, princo Charleso bei princo Williamo be žmonos Meghan ir, greičiausiai, be jųdviejų sūnaus Archie.

Pabrėžiama, kad preliminarus Meghan Markle sprendimas priimtas dėl „praktinių bei asmeninių priežasčių“, tačiau jokiu būdu neturėtų būti suprastas kaip „užgavimas“.

Tačiau tuo pačiu tvirtinama, jog jei M. Markle nuspręs nekeliauti drauge, tai išgelbės karališkųjų rūmų pareigūnus nuo galvos skausmo ir gana keblios situacijos.

Iki šiol buvo tikimasi, kad pora birželio mėnesį dalyvaus svarbiausiuose karališkuosiuose renginiuose, įskaitant princo Philipo 100-ąjį gimtadienį bei oficialią karalienės 95-ojo gimtadienio ceremoniją.
Princas Harry taip pat turėtų dalyvauti ilgai lauktame princesės statulos, skirtos Dianai atminti, atidengime Kensingtono rūmuose.

Kiek anksčiau buvo susirūpinta, jog Meghan ir Harry dalyvavimas didesniuose šeimos renginiuose neišvengiamai patrauks visuomenės ir žiniasklaidos akis, o tai gali sumenkinti ypatingų progų svarbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)