Pastarąjį pirmadienį apie nėštumą pranešusi žinoma moteris nustojo slėpti pilvuką, o kelionių su princu Harry metu juos sveikina vis daugiau žmonių. Jie jau gavo ir dovanų būsimam mažyliui.

Meghan Markle

Viešėdami Sidnėjuje jie sudalyvavo ir prieš blogas emocijas nukreiptame rate. Kalbama, kad Meghan ten prakalbo apie nėštumą. Tuo tarpu Harry atsivėrė kalbėdama apie savo sunkumus kovojant su psichikos sveikatos problemomis.

Meghan Markle

Karališkoji pora šią žinią šeimai paskelbė praėjusią savaitę princesės Eugenie vestuvių metu. Tiek 37-erių M. Markle, tiek ir 34-erių princui Harry tai bus pirmasis vaikelis.


Pora susituokė 2018 metų gegužės 19 dieną. M. Markle, išsiskyrusi mulatė iš Los Andželo, laikoma šviežio oro gūsiu karališkojoje šeimoje, kuri, kaip dažnai manoma, yra pernelyg įsikibusi tradicijų
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)