Fotografijose matyti, kad per išeigines į Prancūzijos sostinę atvažiavusi 27 metų Philippa Charlotte Middleton kartu su trimis jaunais žmonėmis sėdi automobilyje „Audi“. Jos vairuotojas rankose turi pistoletą ir galiausiai juo nusitaiko į fotografą. Tą akimirką karališkosios šeimos atstovė sėdi ant priekinės sėdynės šalia chuligano.

Skandalingas nuotraukas į policijos nuovadą atnešė pats jų autorius. Paryžiaus kriminalinė policija pradėjo tyrimą.

„Tuo atveju, jeigu žmogus neteisėtai turi ginklą, jis turi būti patrauktas atsakomybėn, - aiškino policijos atstovas. - Jeigu paaiškės, kad ginklas yra tikras, jo savininkui bei visiems bendrininkams gresia iki septynerių metų kalėjimo, o jeigu pistoletas netikras, visi gali būti nuteisti dvejiems metams“. Pareigūnas pridūrė, kad „mosikavimas pistoletu viešumoje yra ne tik kriminalinis nusikaltimas, bet ir kvailystė“.

Likus kelioms valandoms iki šio incidento P. Middleton dalyvavo savo draugo dizainerio vikonto Arthuro de Soultrait trisdešimtmečio vakarėlyje. Šventei pasirinktas XVIII amžiaus stilius. Joje susirinko apie tris šimtus svečių – Prancūzijos, Didžiosios Britanijos ir JAV visuomenės grietinėlės atstovai. Vis dėlto atmosfera nebuvo itin solidi, mat vakaro pabaigoje iš torto iššoko striptizo šokėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją