H. Hefneris – gerai žinoma asmenybė leidybos pramonėje, jis ne tik įkūrė „Playboy“, bet ir buvo žurnalo vyriausiasis redaktorius, skelbia unilad.com.

Dabar jo sūnus susikūrė pikantiškos platformos paskyrą, kad galėtų išlaidauti kolekcionierių daiktams, įskaitant „pokemonų“ korteles, bet jo žmona toli gražu nesidžiaugia tokiu sprendimu.

33-ejų metų amžiaus M. Hefneris, teigiantis esąs biseksualus, neseniai portalui „Page Six“ paatviravo, kaip santykiai su anapilin iškeliavusiu tėvu jam padėjo nesijausti nepatogiai dėl savo seksualinės orientacijos. Taip pat jis pareiškė, kad būti turinio kūrėju nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti.

Hugh Hefnerio atžala Marstonas Hefneris

„Susikūriau paskyrą, nes nemanau, kad nuogumas ar seksualumas yra kažkas blogo, – paaiškino jis. – Užaugau aplinkoje, kur tai praktiškai buvo įkalta į galvą, t. y. kad nuogumas yra normalu. Be galo mėgstu komiksų žurnalus ir „pokemonų“ korteles. Esu kolekcionierius. Platforma yra būdas gauti papildomų pajamų, kad galėčiau įsigyti trokštamą kortelę.“

Nors M. Hefneris neatskleidė, kiek uždirba pardavinėdamas pikantišką turinį, vyro teigimu, kortelę „Pokemon Trophy“, kurios kaina gali siekti ir šešiaženklę sumą, pavyks įsigyti „iki metų pabaigos“.

Tiesa, jo žmona Anna, kurią jis vedė 2022 m. rugpjūtį, ne per labiausiai patenkinta plačių pažiūrų vyro metodu prisidurti iš šalies.

„Ji tikrai nešokinėja iš džiaugsmo, – atskleidė H. Hefnerio sūnus. – Bet užtat jai daug svarbiau, kad siekčiau savo svajonių ar rizikuočiau, nes man tai patinka.“

Hugh Hefnerio atžala Marstonas Hefneris

„Tai ilgalaikė finansinio saugumo perspektyva“, – pridūrė jis ir nurodė, kad neprieštarautų, jeigu ir žmona susikurtų pikantiškos platformos paskyrą.

Plačių pažiūrų sutuoktiniai pritaria vienas kito pomėgiams. „Jeigu ji įsigeistų atvirų santykių, būtinai apie tai pasikalbėtume. Jeigu užsinorėtų paįvairinti seksualinį gyvenimą, irgi tai aptartume. Visada aptariame, – patikino jis. – Manau, kad užaugome šeimose, kur galbūt tėvas nuklysdavo į kairę, o gal tiesiog turėjo visišką laisvę. Bet toks gyvenimas ne man.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją