Jaunasis atlikėjas tikrai nėra vienas iš paprastų aštuoniolikmečių – sau ir savo mylimajai gimtadienio proga jis pasidovanojo prabangų būstą.
Už nekilnojamąjį turtą Holivudo kalvose hito „Baby“ atlikėjas paklojo 10,8 mln. (28,11 mln. Lt) dolerių. Meilės lizdelis skirtas ne tik jam, bet ir jo merginai Selenai Gomez.

Naujojo namo nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Į prabangų būstą dainininkas įsikels iš karto, kai iš ten išsikraustys... Ashtonas Kutcheris.

Nuo tada, kai lapkritį išsiskyrė su žmona Demi Moore, A. Kutcheris šį namą nuomojosi už 50 tūkst. dolerių (130 tūkst. Lt) per mėnesį.

Būstas labai erdvus. Jame net penki miegamieji. Būsto plotas – 874 kvadratiniai metrai.

Namo svetainės sienos – iš stiklo. Popatlikėjas galės niekieno netrukdomas grožėtis kvapą gniaužiančiu kraštovaizdžiu.

J. Bieberis ir S. Gomez šiuose namuose tikrai turės, ką veikti – jų lauks ir namie įrengtas kino teatras, ir baras, netgi sporto salė ir masažo kabinetas.

J. Bieberis ne kartą sakė mėgstantis ruošti maistą – didžiulėje modernioje virtuvėje tą jis galės daryti kiek tinkamas.

Tai ne vienintelė itin prabangi dovana, kurią J. Bieberis gavo aštuonioliktojo gimtadienio proga. Vaikino prodiuseris Scooteris Braunas jį nustebino tuomet, kai žvaigždė filmavosi Ellen DeGeneres laidoje praeitą savaitę. Vaikinas dovanų gavo prabangų „2012 Fisker Karma“ elektrinį automobilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)