Savo romantišku gestu legendinis aktorius pasidalijo socialinio tinklo paskyroje.

„Šešiasdešimt rožių mano rudaakei mergaitei 60-ojo gimtadienio proga. Man nepaprastai pasisekė, kad sėdėjau ten, kai tu vieną ankstyvą rytą pasirodei Kabo san Lukas, @keelyshayebrosnan“, – parašė aktorius prie nuotraukos instagrame, kurioje jie šypsodamiesi stovi prie puokštės.

Keely pasveikino ir Linda Thompson, ji parašė komentaruose: „Su gimtadieniu, mieloji Keely! Kokia graži judviejų meilė!“

Rugpjūtį pora atšventė savo 22-ąsias sutuoktuvių metines. Šia proga Keely pasidalino instagrame sutuoktuvių, kurios vyko Airijoje, nuotraukomis.

„Su sukaktimi, @piercebrosnanofficial. Ačiū, kad visada esi šalia šiame nuotykyje, kuris vadinasi gyvenimas“, – tada parašė ji.


Savo tuometiniame įraše ji paminėjo ne tik sutuoktuvių dieną, bet ir dieną, kai jie susipažino – 1994 m. balandžio 8-ąją.

O gegužę jos sutuoktinis P. Brosnanas atšventė 70-ąjį gimtadienį. Tada ji išpublikavo jo nuotrauką kalnų ir geltonų gėlių fone, prie kurios parašė: „Su gimimo diena, mano brangusis @piercebrosnanofficial. Linkiu tau malonios, smagios ir nuotykingos naujos kelionės aplink pasaulį.“

Pierce ir Keely turi du sūnus – 26 m. Dylaną ir 22 m. Paris. Aktorius su pirma žmona, velione aktore Cassandra Harris susilaukė dukters Charlotte (kuri mirė būdama 41 m. nuo kiaušidžių vėžio) bei sūnų Christopherio ir Seano.

2022 m. spalį per filmo „Juodasis Adamas“ premjerą Keely pagyrė vyrą už jo įsimintinus vaidmenis kine ir už tai, kad ir namuose yra superdidvyris. Ji teigė: „Jis – kilniaširdis, dosnus, šiltas, geros širdies.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją