„Labai norėčiau, bet šita ranka vos nulaikau būgnų lazdelę, – sakė jis. – Yra keletas fizinių problemų, kurios sumaišė visas kortas.“

Interviu dalyvavo ir kiti kultinės grupės „Genesis“ nariai – Mike’as Rutherfordas bei Tony Banksas. Garsioji kompanija planuoja leistis į atsikūrimo turą, kurį pernai turėjo atidėti dėl COVID-19 pandemijos. P. Collinso sūnus Nicas užėmė tėvo vietą prie būgnų, tačiau tai nereiškia, kad P. Collinsas nejaučia nuoskaudos, nebegalėdamas groti mėgstamu instrumentu, skelbia people.com.

„Turiu fizinių sutrikimų, kurie labai erzina, nes mielai gročiau kartu su sūnumi“, – tikino P. Collinsas.

Remiantis NME informacija, P. Collinsas tebekoncertuoja su „Genesis“, tačiau scenoje tik dainuoja. Prie grupės XX a. aštuntajame dešimtmetyje prisijungęs muzikantas nežino, ar tęs muzikinę karjerą pasibaigus planuojamam turui.

„Mes jau gerokai pagyvenę vyrai. Manau, kad tam tikra prasme šis atsikūrimo turas bus ir atsisveikinimo, – teigė P. Collinsas. – Bent jau man. Vargu ar dar norėsiu leistis į gastroles.“

2015 m. jam buvo atlikta nugaros operacija ir po metų muzikantas žurnalui „Billboard“ papasakojo, kad jautėsi taip, tarytum vaikščiotų „ant pagaliukų“. Taip pat jam buvo pažeistas nervas, keletą kartų lūžo pėda.

„Nežinau, ar kada nors būsiu pakankamai geros sveikatos būklės, kad koncertinio turo metu galėčiau groti būgnais, – tada kalbėjo P. Collinsas. – Mano kairė ranka pasikeitė – pažeistas nervas. Užtat nugaros operacija praėjo puikiai, kiek taip galima pasakyti apie operaciją.“

„Nebuvo jokių komplikacijų, bet kai po operacijos teko pavaikščioti su ramentais, pargriuvau ir susilaužiau pėdą, – tęsė jis. – Atsigavęs po pėdos operacijos, vėl pargriuvau ir susilaužiau kitą tos pačios pėdos dalį. Dabar mano dešine pėda visiškai užtirpusi.“

Deja, žvaigždės bėdos tuo nesibaigė: 2017 m. P. Collinsas pargriuvo viešbučio kambaryje ir smarkiai susižeidė – teko jį išgabenti į ligoninę. Muzikanto feisbuko paskyroje pasirodė įrašas, kad nuo smūgio į kėdę „kaktoje netoli akies atsirado gili žaizda, kurią gydytojai susiuvo“. Taip pat buvo nurodyta, jog „po nugaros operacijos P. Collinsą vargina pėdų parezė, todėl jam sunku vaikščioti“.

2018-aisiais, praėjus metams po nelaimingojo incidento viešbučio kambaryje, šaltinis pranešė „People“, kad į Majamyje įvykusį renginį P. Collinsas atvyko pasiramsčiuodamas lazda ir „didžiąją vakaro dalį praleido sėdėdamas“.

„Jis nebėra toks vikrus fiziškai, tačiau jo protas dar aštrus“, – pridūrė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)