Vienas šaltinis „The New York Post“ sakė: „Kim prastai jaustis pradėjo dar lėktuve, skrisdama iš Paryžiaus. Kai tik lėktuvas nusileido, ji paskambino savo draugams“.

„Antradienio vakarą ji atvyko pas savo gydytoją apsiašarojusi. Ji manė, kad jai prasidėjo persileidimas“, - teigė jis.

Kim apžiūrėję medikai patikino, kad jai ir kūdikiui nėra jokios grėsmės, todėl trečiadienio rytą ji buvo paleista iš ligoninės.

Tačiau Kim gydytojas realybės šou žvaigždei patarė sumažinti fizinių pratimų, kuriuos ji reguliariai daro, krūvį.

Manoma, jog kartu su įžymybių mėgstama trenere Tracy Anderson Kim sportuoja septynis kartus per savaitę – taip garsenybė stengiasi nėštumo metu nepriaugti pernelyg daug svorio.

„Kim negerbia savo nėštumo. Ji nuolat laksto, sportuodama septynias dienas per savaitę“, - gydytojo nuomonei pritarė šaltinis.

„Ji stengiasi kontroliuoti savo svorį, dirbdama su dviem treneriais, įskaitant Tracy Anderson ir dar vieną nėščių moterų trenerį“, - sakė jis.

Anksčiau Kim yra sakiusi, kad nors stengiasi išlaikyti kasdienio sporto režimą, ji žinanti, kad nėštumo metu vis tiek priaugs papildomų kilogramų.

„Aš tikrai papilnėsiu“, - anksčiau šį mėnesį žurnalui „Cosmopolitan“ sakė Kim, kalbėdama apie savo svorį.

Jai taip pat sunkiai sekasi pripažinti pakitusias kūno formas. Žiniasklaida praneša, kad jos liemenėlės dydis nuo nėštumo pradžios padidėjo jau keliais dydžiais.

„Kim patinka jos kūno linkiai, bet ji nusiminė, kad nebegali nešioti nė vieno rūbo iš savo drabužių spintos“, - Didžiosios Britanijos žurnalui „Heat“ atskleidė vienas šaltinis.

Kim ir Kanye kūdikis buvo pradėtas spalio mėnesį per netikėtą kelionę į Italiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)