Niekas nesupainiojo, kas pagrindinė to vakaro žvaigždė. J. Lopez vilkėjo Tomo Fordo suknelę su perregimomis detalėmis ant krūtinės ir ant klubų, buvo pasipuošusi Lorraine Schwartz papuošalais.

Atlikėja mėgsta jos figūra paryškinančius drabužius, juk tam skiria nemažai laiko – paparaciai dažnai mato ją išeinančią iš sporto klubo.

Netflix“ interneto televizijai kurtame filme pasakojama apie J. Lopez kelią į šlovę, apie triumfo ir sunkumų akimirkas jos karjeroje.

Pavadinimas – aliuzija į gyvenimo pusiaukelę (filmavimas prasidėjo prieš dvejus metus, kai J. Lopez sukako 50 m.), taip pat į vieną ryškiausių epizodų iš jos šou – pasirodymą per Supertaurės pertrauką kartu su Shakira. Filme pasakojama, kodėl tas pasirodymas tapo J. Lopez kūrybos kulminaciniu momentu.

„Čempionai išryškėja antroje žaidimo pusėje. Tad štai, kaip jaučiuosi – visas gyvenimas dar priešaky, ir aš nesitveriu džiaugsmu“, – sakė dainininkė filmo premjeroje.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją