77-erių metų amžiaus dainininkė praėjusį mėnesį patvirtino, kad jos ir 37-erių metų amžiaus modelio romanas nesibaigė, ir neseniai atskleidė, ką reiškia draugauti su 40-ia metų jaunesniu vyru, skelbia pagesix.com.

„Nenoriu per daug taukšti, kokia laiminga esu, bet mes iš tikrųjų puikiai leidžiame laiką,“ – portalui „Extra“ sakė ji.

„Kalbamės apie muziką, kalbamės apie viską. Jis pasižymi puikiu humoro jausmu, turi nuostabų sūnų... Mes tiesiog suprantame vienas kitą. Tiesa, kartais jam pasakoju apie dalykus, kurie jam visiškai nesuvokiami. Kartą paklausiau: ar žinai, kas toks Clarkas Gable’as? Dažniausiai po tokių klausimų jis tik pasižiūri į mane ir atšauna: „Tada dar nebuvau gimęs“, – tęsė dainininkė.

Cher giria A. Edwardso išvaizdą ir jį vadina „gražiu vyru“.

„Alexanderis turi deimantinius dantis, tatuiruočių, šviesius plaukus ir yra gerokai jaunesnis. Jis yra gražus vyras, – pareiškė Cher ir pridūrė, kad visai nesistebi, jog jos santykiai su jaunesniu muzikos prodiuseriu sulaukė tiek dėmesio. – Manau, kad visai smagu domėtis kitų žmonių meilės reikalais.“

Pora suprato, kad juos sieja stiprus ryšys, „maždaug po 15 minučių“, praleistų šnekučiuojantis 2022 m. rudenį įvykusios Paryžiaus mados savaitės metu.

Garsioji moteris paaiškino, kad jos telefono numerį A. Edwardsui davė judviejų bendras pažįstamas. Ši žinia ją „kaip reikiant šokiravo, nes žmonės paprastai lengva ranka nedalija mano telefono numerio“.

„Visoms savo draugėms kartojau, kad esame per senos susitikinėti su kur kas jaunesniais vyrais ir kad niekada neįsimylėsiu susirašinėdama trumposiomis žinutėmis, bet nutiko priešingai, – teigė Cher. – Jeigu jautiesi laiminga, negalvok, kiek ilgai tai truks. Reikia galvoti, kaip jautiesi, ir tiesiog džiaugtis dabartimi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją