Antradienį 41 metų Velso princas atidavė duoklę pirmadienį mirusiai 74 metų Velso regbio legendai JPR Williamsui.

„Regbio aikštėje jam nėra lygių. Tikra @WelshRugbyUnion legenda, mintimis ir širdimi esu su JPT Williamso šeima ir draugais“, – per savo žmonos 42-ąjį gimtadienį socialiniame tinkle X anglų ir valų kalbomis parašė princas Williamas.

Žinutę jis pasirašė raide W, o tai reiškia, kad ją parašė pats, o ne jo viešųjų ryšių komanda.

Velso regbio sąjunga JPT Williamą vadina vienu „geriausiu Velso regbio žaidėjų istorijoje“. Apie sportininko mirtį pirmasis pirmadienį pranešė klubas „Bridgend Ravens“, kuriame jis ne tik žaidė, bet ir iki mirties buvo jo prezidentas.


Pirmadienį BBC išplatintame sportininko šeimos pareiškime teigiama, kad „JPR po staigios ligos – bakterinio meningito – ramiai mirė Velso universitetinėje ligoninėje apsuptas mylimos žmonos ir keturių vaikų. Sunkiu metu šeima prašo gerbti jų privatumą“.

Princas Williamas gana dažnai naudojasi bendra su Kate Middleton turima X tinklo paskyra komentuoti karščiausias britų sporto pasaulio naujienas, princas jau ilgą laiką siejamas ir su Velso regbio sąjunga.

Karaliaus Karolio III vyriausiasis sūnus dar 2007 metais tapo regbio sąjungos karališkojo globėjo padėjėju, o 2016 metais iš karalienės Elžbietos II perėmė ir globėjo pareigas.

42-ąjį gimtadienį Kate Middleton pasitiko ramiai šeimos rate. Vieni iš pirmųjų ją pasveikino karalius Karolis III su žmona karaliene Camilla – jie pasidalino iki tol niekur nepublikuota nuotrauka iš gegužės 6 dieną vykusio karūnavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją