Ir iš tikrųjų, tie, kas miesto renginius iškeitė į specialiai Klaipėdos miesto jubiliejui skirtą L. Vaikulės pasirodymą, nepasigailėjo – penktadienio vakarą pajūryje pliaupė lietus, kaip reikiant sugadinęs nuotaiką Jūros šventės organizatoriams.

Tačiau Klaipėdos „Švyturio“ arena tą vakarą buvo kone pilna. Klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai nepagailėjo 80 – 140 litų savo mylimos muzikos atlikėjos koncerto bilietui.

L. Vaikulė, skirtingai nei tai būdinga muzikos pasaulio žvaigždėms, į koncertą nevėlavo, todėl, žiūrovų nuostabai, pasirodymas prasidėjo laiku.

Stebėdami koncertą žiūrovai tikino – apsilankyti išties buvo verta. Dainininkė atliko dar negirdėtas dainas ir senus šlagerius.

Sodrus L. Vaikulės balsas ir lietuvių pamėgti muzikos kūriniai vyresnius žiūrovus džiugino, o kai kuriuos ir sugraudino.

Tarp dainų žvaigždė mielai bendravo su publika ir negailėjo jai vieno kito šilto žodžio.

Koncertui L. Vaikulė pasirinko klasikinį tamsų kostiumą su ryškiu raudonu akcentu ir išliko ištikima savo niekada nesenstančiam stiliui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)