Iš vizito metu darytų nuotraukų aiškiai matyti, kad trys viduriniai 36-erių metų Kembridžo kunigaikštienės pirštai yra beveik vienodo ilgio. Tai ganėtinai keista, nes daugelio žmonių viduriniai pirštai paprastai būna ilgesni už smilių ir bevardį, rašo „Daily Mail“.

Vienodas pirštų ilgis ypač krito į akis stebint ranką, kurioje K. Middleton laikė elegantišką juodos spalvos delninę.

Kate Middleton nuotraukose:

Šiaip jau galima rasti ne vieną teoriją, aiškinančią, ką reiškia vienoks arba kitoks smiliaus ir bevardžio ilgių santykis. Įvairaus plauko specialistai šių pirštų ilgius linkę sieti su begale iš pažiūros visiškai nesusijusių savybių.

Pavyzdžiui, vėžio tyrimų instituto mokslininkai teigia, kad vyrai, kurių rodomasis pirštas yra ilgesnis už tą, ant kurio mūvimas vestuvinis žiedas, patenka į gerokai mažesnė prostatos vėžio rizikos grupę.
Ilgas smilius kartais siejamas ir su mažesne širdies ligų pasireiškimo tikimybe.

Manoma, kad tokio smiliaus savininkės moterys greičiau pastoja, tačiau joms dažniau skelbiamos krūties vėžio vystymosi prognozės.

Nustatyta, kad ilgą smilių turintys žmonės labiau linkę susirgti šizofrenija, jiems dažniau pasireiškia alergijos, egzema, taip pat šienligė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)