29-erių N. Biden prieš metus vestuvinius žiedus sumainė prezidento dvaro pietinėje pievelėje.

Tik po metų laiko pasirodė vestuvių vaizdo įrašas, kuris trunka 8 minutes ir 17 sekundžių. Viso vaizdo įrašo metu matoma Naomi, ji apkabina svečius, vilkėdama baltomis suknelėmis.

Akimirkose įamžinta, kaip ji šypsojosi laikydamasi už rankų su savo vyru Peteriu Nealu, kol svečiai vestuvių proga sako įvairius tostus.

„Man labai didelė garbė čia gyventi. Tai yra didžiulė skola, kurią esu skolingas Amerikos žmonėms, – kalbėjo prezidentas, sakydamas tostą. – Tačiau iki šios akimirkos čia nesijaučiau, kaip namuose“.


„Mylėti žmogų – tai išmokti dainą, kuri skamba širdyje, ir dainuoti ją, kai porai to reikia“, – sakė kitas žmogus.

Kartu jie vienu šūviu supjaustė savo itin aukštą vestuvinį tortą laiptelių pagalba, o Naomi dar kiek susuko kitais.

Vaizdo įraše taip pat galia matyti, kaip nauja šeima pjauna vestuvinį tortą.

Nors praėjusiais metais socialiniuose tinkluose buvo galima pastebėti 250 -ties vestuvėse dalyvavusių svečių įamžintas akimirkas, šis vaizdo įrašas buvo vienas išsamesnių. Žvelgiant į jį galima išties susidaryti įspūdį, kokia buvo poros šventė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją