Kaip rašo „The New York Times“, K. Westas paprašė žmonių, dirbančių su jo rinkimų kampanija, būti ištikimiems savo sutuoktiniams. To paties jis reikalavo ir iš personalo, padėjusio įrašyti naujausią jo albumą „Jesus is King“.

Liepą per savo rinkimų kampanijos renginį K. Westas, kalbėdamas apie abortus, paplūdo ašaromis ir atskleidė, kad kartu su dabartine žmona Kim Kardashian svarstė galimybę neturėti savo pirmagimės North West.

„Biblijoje rašo „nežudyk“. Prisimenu, kaip man paskambino mano mergina, ji šaukė ir verkė. Buvau reperis, turėjau daug moterų. Man nelabai rūpėjo. Taigi, paskambino mano mergina, o aš sau ir galvoju – tik nesakyk man to, prašau. O ji sako – aš laukiuosi. Mėnesį, du, tris kalbėjomės apie tai, kad gal to vaiko nereikia. Rankoje turėjo tablečių. Išgėrei – kūdikio nebėra. Sėdėjau Paryžiuje. Mūvėjau odines kelnes. Tame pačiame bute, kur vėliau apiplėšta mano žmona. Į galvą lindo kūrybingos idėjos... o tada ekranas tapo nespalvotas. Dievas man sako: jeigu tu nesiskaitysi su mano vizija, ar nesiskaitysiu su tavąja“, - tuomet kalbėjo reperis.

Galiausiai K. Westas visgi pareiškė, jog „abortai visais atvejais turėtų būti teisėti“, tačiau „visada turi būti maksimalios paramos variantas“.
Jo idėja, kurią pats įvardija kaip „maksimalią pagalbą“, tokia, jog valdžia kiekvienai moteriai suteiktų galimybę gauti didžiulę išmoką, padėsiančią užauginti vaiką.

Pačią iniciatyvą K. Westas paminėjo net kelis kartus – pirmą kartą siūlė 50 tūkst. dolerių išmoką, tačiau netrukus prabilo apie milijoną dolerių.
„Visi, susilaukę vaiko, turi gauti milijoną dolerių ar kažką panašaus“, - teigia K. Westas.

K. Westo prezidento kampanija jau susidūrė su ne vienu iššūkiu. Savo kandidatūrą jis paskelbė liepos 4 dieną, tai padaryta per vėlai, tad visose penkiasdešimtyje valstijų jo pavardės rinkimų biuleteniuose nebus. Praeitą savaitę K. Westo kandidatūra galiojo tik dvylikoje valstijų. Nepaisant to, rugpjūtį K. Westas „Forbes“, reaguodamas į pastabą, kad laimėti prezidento rinkimus neturi šansų, pareiškė: „Aš su jumis nesiginčysiu. Jėzus yra Karalius“.

Tame pačiame interviu jis užsiminė, kad bene svarbiausia jo kampanijos motyvacija – atimti balsus iš Demokratų kandidato J. Bideno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)