Spėjama, kad Ru, į kurią kreipiasi skambinanti moteris (beje, kol kas jos tapatybė nėra žinoma) yra aktorės duktė Rumer Willis. Taip pat medikams pranešama, jog D.Moore karščiuoja, ją apėmusios konvulsijos. Pagalbą kviečianti moteris sako, kad žvaigždė įkvėpė per daug azoto oksido.

Dispečerei suabejojus, kuriuos medikus siųsti pas negaluojančią moterį, skambinusioji pasako, kad D.Moore kažką rūkė (ne marihuaną) ir dabar yra beveik be sąmonės.

Kai praėjusį pirmadienį D. Moore išvežė į ligoninę, jos atstovas informavo, kad aktorė jaučiasi išsekusi, todėl ir kreipėsi į medikus pagalbos. Neseniai D. Moore (49 m.) išsiskyrė su vyru – aktoriumi Ashtonu Kutcheriu.

Šaltinis teigė „People“ korespondentui, kad pirmadienį vakare D. Moore ištiko priepuolis. Kiti šaltiniai nurodė, jog aktorė gydytojų rankose atsidūrė dėl anoreksijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją