Dabar ši privati žinutė buvo paviešinta, ir B. Pittui artimi šaltiniai tvirtina, kad 59-erių metų amžiaus aktorius „yra nusiminęs, jog žinutė buvo iškelta į dienos šviesą“, informuoja dailymail.co.uk.

Vienas šaltinis „The Sun“ teigė: „Nesmagu matyti, kaip B. Pittas vaizduojamas blogiuku, nors tai toli gražu nėra tiesa.“

Šaltinis pridūrė, kad aktorius „nepaprastai gerbia“ visus savo vaikus, o tas faktas, kad jis nieko nekomentuoja, daug ką pasako apie šią situaciją.

Angelina Jolie įsivaikino Paxą iš vaikų namų Hošimine, Vietname, 2007 m. Tada jam buvo treji. Vos gimusį Paxą į vaikų namus atidavė nuo heroino priklausoma biologinė motina. Tada dar santuokoje su A. Jolie gyvenęs B. Pittas Paxą oficialiai įsivaikino kitais metais.

Kai kino žvaigždžių pora išsiskyrė 2016-aisiais, praėjus vos dvejiems metams nuo vestuvių, kurios įvyko Prancūzijoje, įvaikinti vaikai liko gyventi su A. Jolie. Taip pat buvo pranešta apie incidentą tarp B. Pitto ir vyriausiojo vaiko Maddoxo. Kivirčas įvyko skrydžio privačiu lėktuvu metu. Dabar tapo akivaizdu, kad ir aktoriaus santykiai su Paxu, kuriam jau 19-a, yra problematiški.

„Tu pavertei man artimiausių žmonių gyvenimą nuolatiniu pragaru, – 2020 m. birželio mėnesį paskelbtojo žinutėje teigė Paxas. – Gali sau ir pasauliui sakyti, ką tik nori, bet tiesa vieną dieną paaiškės.“

„Tad su Tėvo diena, sumautas žmogėne“, – sarkastiškai pridūrė jis.

Šią savaitę šaltinis patvirtino, kad privati instagramo paskyra, kurioje buvo paskelbta ši žinutė, iš tikrųjų priklauso Paxui.

„Jis ją naudoja bendrauti su draugais, daugiausia – mokyklos draugais. Jis niekada nesileidžia į smulkmenas apie savo tėvus, todėl ši žinutė buvo netikėta.“

Paxas nenurodė, ar jį iš kantrybės išvedė koks nors specifinis nutikimas, ar tiesiog galiausiai prasiveržė ne vienerius metus besikaupusios emocijos. Savo žinutėje Paxas pavadino B. Pittą „pasaulinio lygio šikniumi“ ir pridūrė: „Tu vis įrodai, kad esi siaubingas ir niekingas žmogus. Tau visai nerūpi tavo keturi jauniausi vaikai, kurie dreba iš baimės tavo akivaizdoje. Tu niekada nesuprasi, kokią žalą padarei mano šeimai, nes paprasčiausiai nesugebi to suvokti.“

Nors Paxas yra trečias įvaikintas vaikas (po Maddoxo ir Zaharos), jis yra vyriausias iš visų. Keturi jauniausi vaikai, kuriuos, anot Paxo, B. Pittas versdavo drebėti iš baimės, yra įvaikinta Zahara (dabar jai 18-a) ir buvusių sutuoktinių trys biologinės atžalos: Shiloh (dabar 17-os metų amžiaus) bei 15-os metų amžiaus dvyniai Knoxas ir Vivienne.

„MailOnline“ paprašė B. Pitto ir A. Jolie atstovų spaudai pateikti komentarų šia tema.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)