I. Skye ir M. Perry bendradarbiavo kuriant 1988 metais išėjusį filmą „Viena naktis iš Džimio Rerdono gyvenimo“ („A Night in the Life of Jimmy Reardon“). Ši juosta – tai M. Perry debiutas kine.

„Labas! Tikiuosi, tau sekasi puikiai. Bemedituojant (dabar aš medituoju) ėmė skambėti „In Your Eyes“. Tuoj pat pagalvojau, kokia esi graži“, – parašė 54-erių M. Perry spalio 15 d. I. Skye adresuotoje žinutėje.

Matthew Perry, paskutinė žinutė

„In Your Eyes“ yra daina iš 1989 metų filmo „Pasakyk ką nors“ („Say Anything“), kuriame I. Skye atliko vieną pagrindinių vaidmenų.

„O, kaip puiku“, – atrašė I. Skye ir gavo atsakymą „Tikiuosi, kad esi sveika ir laiminga.“

Matthew Perry, paskutinė žinutė

I. Skye prisipažino, kad M. Perry žinutė ją nudžiugino ir pridūrė: „Su tavimi susiję tik geriausi prisiminimai.“

„Ir mano. Štai vieną popietę sėdėjau savo bute ir pagalvojau apie tave!“ – atrašė aktorius.

I. Skye taip pat pasidalijo sena nuotrauka, kurioje ji ir M. Perry – paaugliai.

„Paskutinis mudviejų susirašinėjimas prieš savaitę. Labai labai liūdna. Mėgau šį vaikiną“, – parašė ji žinutės antraštėje.

Per išskirtinį pokalbį su portalu „People“ šeštadienio popietę mirusio M. Perry artimieji prisipažino, kad yra apimti sielvarto.

„Tragiška mylimo sūnaus ir brolio netektis sukėlė mums didžiulį sielvartą, – pasakė artimieji. – Matthew teikė visiems daug džiaugsmo kaip aktorius ir kaip bičiulis. Jam visi žmonės buvo be galo svarbūs, o mes dėkingi jiems už reiškiamą meilę.“

Žinią apie aktoriaus mirtį lydėjo ne vienas užuojautos pareiškimas ir širdgėlos pliūpsnis. Be I. Skye, pažintį su M. Perry viešai prisiminė Hankas Azaria, Shannen Doherty ir Selma Blair.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją