Įtarimų sukėlė ne tik pats faktas, jog tokio lygio atlikėjas lankosi mūsų šalyje. Sulyginus atsiųstose nuotraukose matomas 27-erių žvaigždės kaklo tatuiruotes, aiškiai pastebimi jų skirtumai.

Vilniaus oro uoste užfiksuotas panašus į Justiną Bieberį asmuo (kairėje) ir Justinas Bieberis (dešinėje) /Foto: Universal Music, Instagram

J. Bieberio socialinių tinklų paskyrose taip pat nėra jokių užuominų apie tai, kad jis kažkur keliautų.

„Delfi“ paprašyta pateikti daugiau informacijos apie galimą J. Bieberio vizitą į Lietuvą, įrašų kompanijos „Universal Music“ atstovė tik vėliau patvirtino, jog tai buvo jų sugalvotas Balandžio 1-osios pokštas, siekiant pareklamuoti atlikėjo albumą.

J. Bieberis yra vienas šiuo metu garsiausių jaunųjų popmuzikos atlikėjų. Kanadoje gimęs dainininkas dainų populiarumu pagerino ne vieną rekordą. Karjerą vos 16-kos pradėjęs jaunuolis akimirksniu tapo žvaigžde ir iki vestuvių su Hailey Baldwin buvo vadinamas svajonių jaunikiu, dėl kurio iš proto ėjo (ir vis dar eina) milijonai paauglių visame pasaulyje.

Atlikėjas yra ir vienas daugiausiai albumų parduodančių dainininkų. Jis – dviejų „Grammy“, 18-kos American Music Awards, 20-ties Billboard Music Awards, 2-jų Brit Awards, vienos Latin Grammy Award statulėlių laimėtojas. Taip pat jam priklauso rekordas kaip daugiausiai, net 21 apdovanojimą, MTV Europe Music Awards laimėjusio atlikėjo.

J. Bieberis pateko ir į „Time“ sudarytą įtakingiausių žvaigždžių šimtuką. 2016 metais atlikėjas tapo pirmuoju, kurio vaizdo įrašų peržiūros perkopė 100 milijardų ribą „Vevo“ kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją