Karališkosios šeimos ekspertė Ingrid Seward „The Sun“ atskleidė, kad princas Louisas „turi visus atitinkamus pranašumus ir privilegijas, atsižvelgiant į jo statusą, tačiau kol kas jam dėl nieko nereikia sukti galvos“.

Penkerių metų amžiaus princas šiuo metu yra ketvirtas eilėje į sostą – po savo tėvo Kembridžo kunigaikščio ir vyresnio broliuko (10-ies metų amžiaus George’o) bei sesutės (aštuonerių metų amžiau Charlotte), skelbia nypost.com.

Louisas gyvena su savo šeima pagrindinėje rezidencijoje – name „Adelaide Cottage“, stovinčiame netoli Vindzorų pilies. Jame yra keturi miegamieji, o visai šalia – Šv. Jurgio koplyčia, kur 2018-aisiais jo dėdė princas Harry vedė Meghan Markle.

Princas Louisas lanko Berkšyre esančią mokyklą „Lambrook School“, kur vieneri mokslo metai atsieina daugiau nei 58 tūkst. JAV dolerių (apie 53,4 tūkst. eurų). „Lambrook School“ siūlo aukščiausio lygio ugdymą ir daug užklasinės veiklos, įskaitant nardymą su akvalangu, golfą, tinklalaidžių rengimą, šachmatus, bitininkystę ir dainų rašymą. Beje, šios mokyklos moksleiviams pamokos vyksta ir šeštadieniais.

Princas Louisas taip pat gali pasigirti nepigiu garderobu. Jis neretai vilki tokių prekių ženklų kaip „Amaia“, „Lallie London“ ir „Trotters“ gaminius. Anot eksperto Williamo Hansono, karališkosios šeimos atstovai kelnes laiko „labiau vidurinės klasės, priemiesčių gyventojų vaikams“ deramu drabužiu. Štai kodėl jaunasis princas dažnai vilki šortus. Be to, vadovaujantis tradicijomis, kelnes paprastai dėvi vyrai, o berniukai ilgiau rengiami šortais.

Ypatingomis progomis princas Louisas gauna įspūdingų dovanų. 2018 m. įvykusių princo krykštinų proga jo dėdė princas Harry jam padovanojo 10 tūkst. JAV dolerių vertės (apie 9 200 eurų) Alano Alexanderio Milne’o knygos „Mikė Pūkuotukas“ pirmojo leidimo egzempliorių, pasirodžiusį 1926-aisiais.

Įdomu tai, kad princesė Diana skaitydavo šią knygą princui Harry, kai jis buvo mažas. „Tai vienas smagiausių Harry vaikystės prisiminimų“ – „The Mirror“ atskleidė šaltinis. – Princesė Diana mėgo senas geras knygas, o Harry nusprendė padovanoti keletą klasikinės literatūros kūrinių Louisui, Charlottei ir George’ui.“

„Iš pradžių jis norėjo nupirkti Lewiso Carrollo „Alisa Veidrodžio karalystėje“ pirmojo leidimo egzempliorių, kuris buvo parduodamas už 30 tūkst. JAV dolerių (maždaug 27,6 tūkst. eurų), bet nusprendė, kad „Mikė Pūkuotukas“ pradžiai bus geresnis variantas“, – tęsė šaltinis.

Princo Louiso penktasis gimtadienis irgi buvo nepamirštamas. Šaltinio teigimu, jo tėvai surengė grandiozinį gimtadienio vakarėlį: „Kate sumanė linksmą šventę, paremtą įvairiais nuotykiais, ir pakvietė visus jo mokyklos draugus.“

„Karališkosios šeimos nariai visada pasistengia, kad jų vaikų gimtadieniai būtų ypatingi, ir nieko negaili,“ – pridūrė šaltinis ir nurodė, kad gimtadienio vakarėlio metu „svečiai mėgavosi tortu ir sumuštiniais, netrūko balionų ir kitų papuošimų“.

Kalbant apie šeimos atostogas, 41-erių metų amžiaus Williamas ir Kate dažnai skrenda į Miustiko salą Karibų jūros regione. Princas Louisas šioje karštoje ir smėlėtoje saloje lankėsi du kartus, įskaitant princo George’o šeštojo gimtadienio proga.

Kembridžo kunigaikščiai saloje apsistoja dvare, kurio savaitės nuomos kaina siekia 35 tūkst. JAV dolerių (maždaug 32 250 eurų). Dvare yra liokajus, virėjas, namų tvarkytoja, sodininkas bei kitas personalas.

Anot vieno „The Sun“ šaltinio, ši tropikų oazė yra „nepaprastai privati ir diskretiška, tačiau neatoki. Jie pažįsta darbuotojus ir jais pasitiki, be to, yra ištikimi savo įpročiams.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)