Gerbėjo nufilmuotame vaizdo įraše matyti, kaip P. Abdul savo turo „Straight Up Paula!“ koncerto metu linksmina susirinkusią minią ir pavojingai priartėja prie scenos krašto.

Dainuodama 1991-ųjų kūrinį „The Promise of a New Day“, aukštakulnius avinti P. Abdul plojo ir ragino ploti žiūrovus, o tuomet staiga nukrito į minią. Nors per mikrofonus nebuvo galima išgirsti P. Abdul reakcijos, dažnai besilankantys koncertuose žiūrovai, jai nukritus, suriko iš nerimo dėl žvaigždės.

„Neatrodė, kad kritimo metu ji būtų susižeidusi. Koncertą ji užbaigė kaip čempionė. Ji pažymėjo esanti šokėja, tad per ilgus metus priprato prie įvairiausių suklupimų ir nukritimų“, – „People“ sakė vaizdo įrašą paskelbęs gerbėjas.

Komentatoriai iškart ėmė gailėti žvaigždės, daugelis sakė, kad jiems net skauda matyti, kaip nuo scenos krenta P. Abdul.

P. Abdul atstovas iš karto neatsakė į „People“ užklausą dėl komentaro apie P. Abdul būklę po kritimo.

Penktadienį P. Abdul teko atšaukti pasirodymą Luizianoje. „Jaučiuosi siaubingai, kad dėl nenumatytų koncerto vietos problemų, apie kurias sužinojome tik atvykę, šio vakaro pasirodymas negalės įvykti. Kaip jau žinote, nenuilsdama darbavausi, jog šis pasirodymas visiems jums taptų neišdildomu patyrimu“, – „Instagram“ rašė dainininkė.

P. Abdul ilgą laiką kenčia nuo nuolatinio skausmo – būdama 17, ji šoko palaikymo šokėjų komandoje ir patyrė traumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)