Keletas ištraukų iš antradienį pasirodysiančios knygos buvo paskelbta laikraštyje „The Washington Post“, kuriame dirba M. Jordan.

Leidėjo teigimu, knyga paremta daugiau nei 100 interviu, nepaisant žinomo pirmosios ponios uždarumo, skelbia people.com.

„Dar viena knyga apie M. Trump, pilna klaidingos informacijos ir šaltinių, – „People“ sakė pirmosios ponios atstovė spaudai. – Šis kūrinys turi būti priskirtas fantastikos žanrui.“

Kaip teigiama „The Art of Her Deal“, 50-ies metų amžiaus M. Trump kaip reikiant sutrikdė viena po kitos skelbtos skandalingos antraštės prieš jos vyro inauguraciją, todėl ji nenorėjo persikelti į Vašingtoną.

Moteris priminė, kad sūnus Barronas mokosi Niujorke. Taip pat pasigirdo kalbų, jog atstumas tarp sutuoktinių daug ką pasako apie judviejų santykius. Ir tai dar ne viskas.

„The Washington Post“ rašo: „Savo naujojoje knygoje Jordan atskleidžia, kad pirmoji ponia savo delsimą atvykti į Baltuosius rūmus naudojo kaip priemonę pakoreguoti vedybinę sutartį.“

Neva po didžiulės neigiamos reakcijos sulaukusios D. Trumpo rinkiminės kampanijos, įskaitant nutekintą „Access Hollywood“ vaizdo įrašą ir kaltinimus užmezgus romaną, jai reikėjo pertraukos ir laiko „pataisyti finansinį susitarimą su D. Trumpu“, kurį M. Trump pavadino „rūpinimųsi Barronu“.

Buvęs modelis su sūnumi Baltuosiuose rūmuose apsigyveno 2017 m. birželio mėnesį. 2018-ųjų viduryje jos nuotaika pagerėjo, ir trys šaltiniai nurodė, kad taip nutiko todėl, jog „Melania pagaliau pakoregavo vedybinę sutartį taip, kaip norėjo“, pasakojama M. Jordan knygoje.

Autorė tvirtina: „Ji pageidavo rašytinio įrodymo, kad Barronas bus laikomas visaverčiu D. Trumpo turto paveldėtoju kaip ir jo vyresni trys vaikai bei neliks nuošalyje atsiradus finansinėms galimybėms.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)