Intriguojantis epizodas vargu ar galėjo prasprūsti pro akylų televizijos žiūrovų akis. Jame karališkoji pora smagiai bendrauja su susirinkusiais svečiais, rašo express.co.uk.

Minėta laida – tai televizijos kulinarinio šou „The Great British Bake-Off“ vedėjos Mary Berry sumanymas. K. Middleton ir princo Williamo sprendimą dalyvauti projekte paskatino noras artėjant Kalėdoms išreikšti padėką labdaros organizacijų darbuotojams.


„A Berry Royal Christmas“ žiūrovai kaipmat atkreipė dėmesį į, jų nuomone, nejaukią akimirką, kai Kembridžo kunigaikštis princas Williamas pabandė meiliai paliesti žmonos petį. Šalia sutuoktinio sėdėjusi ir su svečiais linksmai besišnekučiavusi K. Middleton tada kiek atsitraukė į šalį ir papurtė pečius, tarsi norėdama išvengti prisilietimo.

Televizijos žiūrovai tokį judesį palaikė akivaizdžiu demonstruojamų švelnių jausmų ignoravimu. Socialiniuose tinkluose kaipmat pasipylė komentarai, esą K. Middleton sąmoningai nupurtė princo Williamo ranką nuo savo peties.


„K. Middleton pasielgė nederamai, kai princas Williamas mėgino uždėti ranką jai ant peties.“ Tokias ir panašias žinutes vienas po kito rašė internautai.

Atsirado manančių, kad ta akimirka tokia trikdanti, jog ją derėjo iškirpti iš laidos.

Vis dėlto kai kurie buvo linkę ginti Kembridžo kunigaikštienę. Anot jų, ši krūptelėjo atsitiktinai, net nematydama jos siekiančios princo rankos.

„Tai neturi nieko bendro su viešu jausmų demonstravimu – juk anksčiau jokių incidentų dėl to nekildavo – ji visada būdavo tam pasirengusi. Šis menkas krūptelėjimas buvo natūrali, nesuvaidinta reakcija“, – rašė komentatoriai.


„Galbūt viešas jausmų demonstravimas verčia K. Middleton pasijusti nepatogiai“, – samprotavo dar vienas.

Vis dėlto reikia pripažinti, kad per keletą santuokos metų būta ne vieno atvejo, kai Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė dalyvaudami viešuosiuose renginiuose apsikeičia švelnumą reiškiančiais gestais.

Tiesa, pirmaisiais vedybinio gyvenimo metais K. Middleton ir princas Williamas elgdavosi gana santūriai, tačiau ilgainiui jie vis labiau laisvėjo ir nebesivaržydami susikibdavo rankomis arba paliesdavo vienas kito nugarą, kai rodydavosi viešumoje.


Kūno kalbos specialistė Judi James laikosi nuomonės, kad po trečio vaiko, princo Louiso, gimimo 2017-aisiais, taip pat dėl princų Williamo ir Harry santykiuose atsiradusios įtampos, porą siejantis ryšys galėjo tik sustiprėti.

„Tarp princų Williamo ir Harry atsiradusi priešprieša neišvengiamai slegia abu brolius, todėl princą Williamą tikrai galėjo užvaldyti stipresnis nei įprastai impulsas reikšti dėkingumą žmonai už palaikymą“, – dėsto J. James.


„Be to, du jų vaikai jau lanko mokyklą, o mažėlis Louisas yra tiesiog nuostabus, todėl nekeista, kad princas Williamas yra linkęs kiek labiau atsipalaiduoti, kai būna viešumoje, ir prisilietimais bei kitokiais gestais demonstruoti savo žavėjimąsi žmona“, – tęsia kūno kalbos ekspertė.

„Atrodo, kad po trečio vaiko gimimo K. Middleton ir princo Williamo kūno kalba iš esmės pasikeitė. K. Middleton, kaip tenka pastebėti, daug labiau pasitiki savimi, o Williamas atrodo ypač malonus: vis žvilgčioja į žmoną besišypsančiomis akimis, tarsi norėdamas pademonstruoti, koks jaučiasi laimingas, kad ji šalia“, – įsitikinusi J. James.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)