Liepos 17 d. savo „Twitter“ paskyroje (dabar ištrinta) S. O‘Connor parašė: „Nuo tada gyvenu kaip nemirštanti naktinė būtybė. Jis buvo mano gyvenimo meilė, mano sielos žibintas. Buvome viena perpus padalyta siela. Jis buvo vienintelis, mylėjęs mane besąlygiškai. Be jo jaučiuosi pasiklydusi.“

Apie sūnaus mirtį Airijos muzikantė pranešė ne viena širdgėlos persunkta žinute, rašo „People“.

„Nuostabusis mano sūnus Nevi‘imas Nesta Ali Shane‘as O‘Connoras, mano gyvenimo šviesa, šiandien nusprendė baigti savo žemiškąją kovą ir dabar yra su Dievu. Lai ilsisi ramybėje ir tegul niekas nepasielgia kaip jis. Mano kūdikis. Be galo tave myliu. Prašau tau ramybės“, – parašė ji tada.

Liepos 8 d. S. O‘Connor pasidalijo kadrais iš savo namų ir užsiminė apie kančias, kurias sukėlė sūnaus mirtis.

„Atrodau baisiai, todėl ir nenorėjau filmuotis. Bet vaiko mirtis, žinia, atsiliepia ir kūnui, ir sielai“, – kalbėjo ji.

Po trijų dienų S. O‘Connor „Facebook“ paskyroje pasirodė kiek džiugesnė žinutė, informuojanti gerbėjus apie kuriamą muziką.

Atlikėja pranešė grįžusį į Londoną ir dirbanti prie naujo albumo. Ji taip pat išreiškė viltį, kad pavyks surengti koncertų turą 2024-aisiais ir 2025-aisiais.

„Sveiki, neseniai grįžau į Londoną po 23-ejų metų pertraukos. Labai džiaugiuosi, kad esu namie. Greitai baigsiu įrašyti albumą. Jis pasirodys kitų metų pradžioje. Tikiuosi, kad 2024-ųjų pabaigoje pavyks išvykti į turą po Australiją ir Naująją Zelandiją. Europa, JAV ir kitos vietos laukia 2025-ųjų pradžioje“, – išdėstė ji.

Į muzikos pasaulį S. O‘Connor įsiveržė 1990-aisiais, kai jos atliekamas kūrinys (autorius – Prince‘as) „Nothing Compares 2 U“ tapo hitu Nr. 1. Iš viso ji yra išleidusi 10 albumų. Paskutinis – 2014-aisiais išėjęs „I‘m Not Bossy, I‘m the Boss“.

Dainininkė pagarsėjo ir kaip aktyvistė. Ji niekada neslėpė nei savo dvasinių ieškojimų, nei psichologinių sunkumų.

Daugiau apie liūdną atlikėjos vaikystę ir vėlesnį gyvenimą galite skaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)