„Draugai“ žvaigždė neseniai pasidalijo nuotrauka su savo tėvu, taip pat aktoriumi Johnu Bennetu Perry‘iu – fotografijoje tėvas ir sūnus, rankose laikydami po taurę gėrimo, jaukiai žvelgia į fotoobjektyvą, rašo PEOPLE.

„Čia aš ir mano tėvas Johnas – abu laikome po taurę“, – prie nuotraukos su 82 metų tėvu savo paskyroje instagrame parašė M. Perry.


Tai buvo įrašas, aktoriaus į socialinius tinklus įkeltas po ilgos pertraukos – prieš tai M. Perry su sekėjais turiniu dalijosi balandį. Dar po trijų dienų po nuotraukos su tėvu komiškais vaidmenimis garsėjęs aktorius paskelbė savo namų vejos nuotrauką su šmaikščiu prierašu: „Kodėl Elonas Muskas gali išsiųsti moterį į Mėnulį, bet negali išrasti tylaus lapų pūstuvo?“.

Praeitais metais PEOPLE viršelio istorijai M. Perry sakė, kad vieną dieną ir pats norėtų tapti tėvu.

„Manau, būčiau geras tėvas, tikrai taip galvoju. Kai augau, aplinkui buvo daugybė mažų vaikų, todėl manau, kad mokėčiau elgtis. Laukiu nesulaukiu“, – dar visai neseniai apie svajonę tapti tėvu kalbėjo M. Perry.

Tiesa, tai buvo ne vienintelis įrašas aktoriaus socialinio tinklo paskyroje. Prieš pat mirtį jis įkėlė dar vieną įrašą, kuris gerbėjams sukėlė įtarimų.

Likus vos penkioms dienoms iki mirties M. Perry paskelbė nuotrauką, kurioje jis su ausinėmis atsipalaiduoja, kaip atrodo, karštame kubile arba baseine naktį.

„O, taigi šiltas vanduo, besisukantis aplinkui, verčia jus jaustis gerai? Aš esu Mattmanas“, – aktorius parašė prie savo paskutinio įrašo.


Delfi primena, kad aktorius šeštadienį buvo rastas negyvas sūkurinėje vonioje savo namuose Los Andžele, pasak šaltinių teisėsaugoje.

Policijos pareigūnai į aktoriaus namus nuvyko apie 16 val. (21 val. Lietuvos laiku) ir rado jį be sąmonės.

Kadangi vyksta tyrimas, anonimais norėję išlikti šaltiniai mirties priežasties nenurodė, bet pažymėjo, kad smurto požymių neaptikta.

M. Perry’io mirtį tiria Los Andželo policijos departamento apiplėšimų ir žmogžudysčių skyriaus detektyvai.

Holivudas gedi dėl aktoriaus ir komiko M. Perry'io mirties. Jis geriausiai žinomas dėl savo simpatiško ir sarkastiško personažo Chandle’rio Bingo JAV 1994–2004 m. seriale „Draugai“.

Serialą kūrusi „Warner Bros. Television Group“ penkis kartus „Emmy“ nominuotą aktorių pavadino „komedijos genijumi“.

„Esame sugniuždyti mūsų brangaus draugo Matthew Perry mirties“, – sakoma studijos pareiškime, kurį gavo „The Times“. „Matthew buvo nepaprastai talentingas aktorius ir neatskiriama „Warner Bros. Television Group“ šeimos dalis.

Jo komedijos genialumo poveikis buvo juntamas visame pasaulyje ir jis paliko pėdsaką daugelio širdyse. Šiandieną pasitinkame skaudama širdimi. Siunčiame meilę jo šeimai, artimiesiems ir visiems ištikimiems gerbėjams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją