Adele su savo milijonais gerbėjų visame pasaulyje pasidalino jautriu vaizdo įrašu, kuriame neslėpė ašarų. Dainininkė atskleidė, kad yra priversta atidėti ilgai organizuotą koncertinę programą.

Atlikėja patikino esanti sugniuždyta dėl jos komandoje įsisukusių koronaviruso atvejų – pasak jos, susirgo pusė jos narių. Be to, dėl pandemijos stipriai vėluoja siuntos su reikalinga įranga koncertams.

Adele koncertinis turas turėjo prasidėti penktadienį Las Vegase legendiniame „Caesar's Palace“ viešbutyje.

„Klausykite, aš labai atsiprašau, bet mano pasirodymas dar neparengtas“, – vaizdo įraše verkė atlikėja.

„Išbandėme absoliučiai viską, ką galėjome, kad jį laiku padarytume ir kad jis jums būtų pakankamai geras, tačiau mus visiškai sužlugdė pristatymų vėlavimai ir COVID-19.

Pusė mano komandos, pusė mano įgulos nukentėjo nuo koronaviruso, jie vis dar kenčia nuo to, neįmanoma užbaigti pasirodymo, o aš negaliu jums duoti to, ką turiu šiuo metu, esu išsekusi.

Atsiprašau, kad tai nutiko paskutinę minutę. Daugiau nei 30 valandų nemiegojome ir bandėme su tuo susitvarkyti, bet mums pritrūko laiko. Esu nusiminusi ir jaučiu didelę gėdą“, – kalbėjo dainininkė.

Dalindamasi emocingu klipu Adele gerbėjams pažadėjo: „Visos datos bus perkeltos, daugiau informacijos – netrukus“.

Vaizdo įrašas buvo nufilmuotas viešbučio kambaryje Las Vegase – mieste, kur ir turėjo prasidėti jos taip laukiami šou.

Nors žinia gerbėjus nuliūdino, dauguma jų dainininkę ėmė guosti dėl susidariusios situacijos.

Naujausias atlikėjos albumas – „30“ – yra pirmasis albumas, kurį Adele išleido po šešerių metų pertraukos nuo tada, kai 2015 m. pasirodė jos trečiasis studijinis įrašas „25”.

Šis pernai išleistas ir itin sėkmingas albumas jau tris kartus paskelbtas platininiu JAV ir du kartus – Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Prancūzijoje ir Pietų Korėjoje. Tai yra geriausiai parduodamas 2021 metų albumas ir vienintelis, kurį pernai pavyko parduoti netgi vieno milijono tiražu per išties trumpą laiką.

Albumas pasirodė 2021 metų pabaigoje, lapkričio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)