To neišvengė ir princo mergina. Neseniai internete pasirodė nuotraukos, kurios skelbė, jog jose – apsinuoginusi M. Markle, užfiksuota atostogų Graikijoje metu su tuometiniu savo sutuoktiniu Trevoru Engelsonu. 35-erių moteris buvo susituokusi 2011-2013 metais.

Tačiau „E! News“ išsiaiškino, jog nuotraukose nufotografuota visai kita moteris, nors ir labai panaši.

Nuotraukos paviešintos praėjus mėnesiui po to, kai Karališkieji rūmai drauge su princu Harry paprašė gerbti naujosios jo mylimosios privatumą ir saugumą.

„Princas Harry nerimauja dėl panelės Markle saugumo ir yra nusivylęs, kad negali jos apsaugoti. Neteisinga yra tai, kad vos kelis mėnesius drauge esanti mergina sulaukė tokio dėmesio ir sukėlė tokią audrą. Harry žino, jog komentatoriai sakys, kad tokia yra jo žinomumo kaina ir jis turi ją mokėti, tačiau tai netiesa. Tai ne žaidimas. Tai jos ir jo gyvenimai“, – buvo sakoma viešame pranešime.

Iki šiol M. Markle nedalijo jokių interviu apie santykius su princu. Nors pora susitikinėja vos porą mėnesių, Harry, anot šaltinių, labai nori tokios šeimos, kokią yra sukūręs jo brolis Williamas ir Kate Middleton.

M. Markle buvo atvykusi pas Harry prieš šventes, tačiau Kalėdoms išskrido namo.

Tradicinėse Karališkosios šeimos šventėse pagal protokolą gali dalyvauti tik sužadėtinės ir žmonos, tad, jei Harry norėtų drauge atsivesti M. Markle, jis turėtų jai pasipiršti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)