Nuotraukoms L. Anderson pozuoja su rožinės ir oranžinės spalvos maudymosi kostiumėliu. Nuo saulės ji slepiasi po kepure-snapeliu, o jos mažylė viso labo su sauskelnėmis, balta kepuraite ir akiniais nuo saulės. Daugumai komentarų užkliuvo, kad mažylė atrodo raudonai nudegusi saulėj, dėl to moteris buvo apkaltinta kūdikio nepriežiūra.

L. Anderson nedelsdama ištrynė jai nepatikusius komentarus po instagramo įrašu, bet viskas jau buvo spėję išplisti internete.

„Vaiko veidas raudonas kaip burokas, bet jai svarbiausia nuotraukos“, – teigia vienas komentatorius.

„Jūsų vaikas atrodo nusvilęs saulėje“, – rašo kitas.


Netgi atsirado tokių, kurie apkaltino L. Anderson savo dukrai sukėlus mirtiną pavojų. Nors daug kas sakė, kad kūdikis turėjo būti išteptas apsauginiu kremu nuo saulės, bent jau Australijoje vaikams iki šešių mėnesių amžiaus to daryti nerekomenduojama.

Taip yra todėl, kad „kūdikių iki pusės metų oda labai absorbuojanti“, aiškina Australijos dermatologų koledžas, rekomenduojantis mažinti apsauginio kremo nuo saulės naudojimą. Tėvai turėtų mažylių odą nuo saulės gelbėti barjerinėmis priemonėmis – drabužiais, apklotais, kepurėmis, pavėsiu.

L. Anderson gerbėjai suskubo moterį ginti, argumentuodami, kad tie pikti komentarai tėra noras pakenkti.

„Leiskite šiai žaviai moteriai ramiai mėgautis atostogomis, ji žino, ką daro, tad pasilaikykite tuos bjaurius komentarus sau“, – teigia vienas gynėjas.

Laura Anderson

„Moterys, komentuojančios svetimus vaikus... Turiu tik vieną klausimą – o kas klausia jūsų nuomonės??!! Mielosios, žiūrėkite savo reikalų“, – pridūrė kitas.

„Baikite priekaištauti, ji žino, ką daro, liaukitės su tais bjauriais komentarais“, – pasipiktino dar vienas.

L.Anderson ir jos buvęs vaikinas skirtingais keliais pasuko dar prieš gimstant Bonnie. Jie susipažino populiariame britų realybės šuo „Celebs Go Dating“. Nors pora ir žada dukrą auginti kartu, gerbėjai įtaria, jog jie galbūt vėl pora.

Tik visas viltis sudaužė L. Anderson žinutė apie dukrelės gimimą, esą, jos vardu: „Sveiki visi, mano vardas Bonnie Rose Lucy Anderson. Gimiau 2023 merų rugsėjo 2 dieną 6 val. 3 min., sveriu 2,8 kilogramo. Mano tėtis ir mama labai laimingi, įsimylėję mane iki ausų. Visi kartu esame jau savaitę. Apgailestauju, kad tik dabar: kaip reikiant priverčiau pasikankinti mamą ir ne juokais išgąsdinau tėtį, tad dabar bandome atsigauti namuose. Prašau neklausinėkite mano mamos ir tėčio apie jų santykius – viskas apie mane“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją