Velionis princas Philipas Sasekso hercogienei buvo davęs vieną pravardę, bet už jos slypinti žinutė buvo negailestinga, tvirtino viena karališkoji ekspertė.

Manoma, kad princas Philipas, miręs 2021 metais, „nepatikliaiֱ“ žiūrėjo į buvusią serial „Suits“ („Kostiumuotieji“) aktorę ir lygino ją su Wallis Simpson, buvusio karaliaus Eduardo VIII žmona. Abi moterys buvo amerikietės ir, ateidamos į karališkąją šeimą, jau buvo išsiskyrusios su savo ankstesniais sutuoktiniais. Dėmesys į jų panašumą jau buvo atkreiptas ir anksčiau, tačiau Philipas jas lygino atvirai, vadindamas Meghan su W. Simpson susijusia pravarde, nors jai pačiai į akis jos niekada nesakė, rašo mirror.co.uk.

Princas Philipas

Karališkosios šeimos ekspertė ir biografė Ingrid Seward sakė, kad jis tarp Meghan ir velionės Vindzoro kunigaikštienės Wallis Simpson įžvelgė „panašumų“ ir vadino Meghan pravarde, susiejančia šias dvi moteris.

Kalbėdama su „GB News“, I. Seward paaiškino: „Manau, kad princas Filipas buvo labai apdairus žmonių atžvilgiu ir ne visada matydavo juose blogį. Jis stengdavosi įžvelgti juose tai, kas yra gera. Manau, kad jis tiesiog negalėjo pabėgti nuo to fakto, kad Meghan ir Harry bei Edwardo ir ponios Simpson aplinkybės buvo panašios“.

Ji pridūrė: „Tarp jų buvo tiek daug panašumų, štai kodėl jis vadindavo ją Vindzoro kunigaikštiene, turiu galvoje, ne į akis. Mes vadindavome ją „dow“ – DoW (santrumpa nuo „Duchess of Windsor“, – red. past.)“.

Meghan Markle ir princas Harry

Savo knygoje „My Mother and I“ („Mano mama ir aš“) I. Seward rašė, kad velionis princas „nepatikliai“ žiūrėjo į buvusią „Suits“ aktorę. „Vienas iš nedaugelio nepatiklių žmonių, neketinusių pasiduoti (Meghan) žavesio puolimui... buvo princas Philipas. Nuo to momento, kai pastebėjo jos akivaizdų panašumą į Wallis, jis vadino ją DoW“, – aiškino ji.

I.Seward pridūrė, kad princas Philipas į Meghan žvelgė kaip į galinčią „suardyti“ karališkąją šeimą, tačiau jo žmona, velionė karalienė Elžbieta II, buvo nusiteikusi optimistiškai ir į Meghan dėjo „dideles viltis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)