Iš tiesų reperis pastatė dvi sidabrines statulas. Vieną galima rasti Kalifornijoje, o kitą, kuri jau dabar sulaukia daug kritikos, Paryžiuje.

Tiesa, ši statula nėra įprastas meno kūrinys, kurį galėtume išvysti gatvėje. Tai reperio naujojo albumo pristatymas. Tamsios spalvos statulą galima pamatyti ištiesus abi rankas, o pro tuščiavidurius akių vyzdžius ir burną sklinda raudonos šviesos.

Keli Kid Cudi gerbėjai ir vietiniai prancūzai jį užpuolė teigdami, kad tai šventvagiškas veiksmas.

„Grynas šėtoniškas š*das“, – komentavo vienas „Instagram“ naudotojas.

„Kid Cudi pardavė savo sielą ir turėjo pristatyti šį darbą, kad vėl taptų svarbus“, – pridūrė kitas.

„Šventvagiška“, – rašė dar vienas kritikas.

Kid Cudi

Štai kitas reperio gerbėjas pareiškė, kad 39 metų „Grammy“ laimėtojas „pateikė paraišką tapti iliuminati karaliumi“.

O pats Kid Cudi prieš kurį laiką prabilo, kad iš viso nebenori kurti muzikos.

„Tiesiog nežinau, ar noriu dar ilgai užsiimti muzika, leisti albumus, suprantate? Manau, kad jau artėju prie pabaigos, kalbant apie Kid Cudi“, – atskleidė jis prieš dvejus metus laidoje „Hot Ones“.

Į laidą atvykęs reperis atviravo, kad jam ir pačiam įdomu, kuo galėtų užsiimti ateityje. Viena iš tokių jo svajonių veiklų – darželio auklėtojas.

„Galvojau apie tai – ir tai yra tarsi beprotiška idėja, kurią turėjau prieš daugelį metų. Bet būtų šaunu vieną dieną tapti vaikų darželio auklėtoju. Ir tiesiog tai daryti porą metų“, – aiškino Kid Cudi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją