P. Hilton pagimdė sūnų šių metų sausį. Garsenybė labai džiaugiasi motinyste, neseniai socialiniame tinkle ji rašė: „Jis – mano pasaulis, prasmė, dėl kurios kas rytą keliuosi, ryškiai mano gyvenime šviečianti šviesa.“

Paminėtina, kad P. Hilton – dirbanti mama, ji derina motinystės atsakomybę su sėkminga karjera, ir, beje, daro tai tikrai sėkmingai. Moteris pademonstravo, kad svarbu susikurti palankią aplinką, kad būtų galima auginti vaiką ir neatsisakyti karjeros.

Paris Hilton su sūnumi

Pastaruosius šešis mėnesius P. Hilton dalijasi su gerbėjais žaviomis akimirkomis, liudijančiomis gražų jos ir sūnaus ryšį. Deja, ištikimiems gerbėjams pastarosios nuotraukos sukėlė nerimo.

Daugelis po naujausio įrašo neslėpė susižavėjimo dailiu kūdikiu, bet kai kas suskubo raginti parodyti berniuką gydytojams. Viena gerbėja parašė: „Jau matyti plokščios galvos simptomai.“

Kita moteris parašė: „Phoenixas nepaprastai mielas, tik būk gera – parodyk jį gydytojams.“

Pirmadienį Paris Hilton atsakė į komentarus apie jos sūnaus Phoenix galvą ilgu įrašu instagrame.

„Kai tavo gyvenime daug viešumo, komentarai neišvengiami, tačiau nusitaikyti į mano ar į kieno nors kito vaiką – tai nepriimtina“, – rašė garsi moteris.

P. Hilton parašė, kad žmonių reakcijos giliai ją įskaudino: „Žodžiais neįmanoma nusakyti, kaip stipriai man skauda širdį. Labai stengiausi sukurti aplinką, kurioje klesti meilė, pagarbą ir priėmimas, to paties tikiuosi ir savo atžvilgiu.“

Moteris pridūrė, kad, turėdama daug sekėjų socialiniuose tinkluose, yra atidžiai stebima. „Jei nepublikuoju savo kūdikio nuotraukų, žmonės mano, kad nesu gera motina, jei publikuoju, atsiranda žiaurių, kuriems nepatinka, kad esu dirbanti motina, o mano kūdikis visiškai sveikas, nuostabus ir angeliškas“, – rašė P. Hilton ir pridūrė, kad sūnus – didžiausia dovana jos gyvenime.

„Kiek tik save prisimenu, svajojau tapti motina. Kiekviena diena su juo vis primena, kas iš tiesų svarbu“, – sakė ji.

„Sunku patikėti, kad pasaulyje yra žmonių, kurie užsipuola tokią nekaltą būtybę. Tikiuosi, kad žmonės ims demonstruoti vienas kito atžvilgiu daugiau gerumo ir empatijos“, – rašė P. Hilton.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją