„People“ skelbiama, kad neseniai už Didžiosios Britanijos princo Harry‘io ištekėjusi M. Markle birželio 19 dieną per žirgų lenktynes Askote pasirodė pasipuošusi ne tik „Givenchy“ suknele ir Philipo Treacy‘io skrybėlaite, bet ir patamsinusi ir pakoregavusi savo antakių formą. Prieš tai M. Markle savo antakiams tradiciškai suteikdavusi vadinamąjį Audrey stilių.

Meghan Markle

Audrey antakių forma, neabejotinai įkvėpta garsiosios aktorės Audrey Hepburn, ištobulinta antakių stilistės Sherrille Riley.

Meghan Markle

„Nails and Brow“ grožio salono savininkė, kuri M. Markle antakiais asmeniškai rūpinasi nuo 2016 metų, prieš tai žiniasklaidai pasakojusi, kad tobulą antakių išvaizdą lemia „reguliari priežiūra, dažymas ir formos korekcijos“. Sh. Riley teigimu, M. Markle bruožai iš prigimties labai gražūs – ji nuostabi moteris.

Tai ne pirmasis kartas, kai M. Markle, pakeitusi vieną nedidelę detalę, sugeba subtiliai transformuoti visą įvaizdį.

Dar prieš oficialiai tapdama Didžiosios Britanijos princo Williamo žmona, M. Markle buvo priversta paisyti tam tikro karališko aprangos kodo, pavyzdžiui, visada dengti kelius ir vengti pečius atidengiančių drabužių. Nepaisant to, visai neseniai 36 metų dabar jau buvusi aktorė sulaužė tradiciją. Kaip jau anksčiau skelbė „Nicki Swift“, M. Markle sulaukė kritikos pademonstravusi nuogus pečius per karalienės Elžbietos II gimtadieniui skirtą paradą birželio pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)