Be dainavimo ir vaidybos, jis turi ir talentų, kurie atsiskleidžia už kadro. Nuo nepaneigiamo kerinčio ryšio su kolege Lady Gaga iki „Oskaru“ apdovanotos dainos iš filmo, kurią jiedu atlieka. Aktoriaus žavesys priverčia juo susižavėti daugybę naujų gerbėjų.

Tačiau, nepaisant vis augančio populiarumo, stiprėja gandai ir apie kitą žvaigždės asmenybės pusę - susidūrimus su kolegomis ir kitomis įžymybėmis.

Nuo komikų, su kuriais jis dirbo filmuojant „Pagirių“ („The Hangover“) seriją, iki nepatenkintų muzikantų, besitikėjusių pasirodymo jo režisūriniame debiute – panašu, kad kildamas į šlovės olimpą, B. Cooperis įgijo ne vieną priešą. Nors jo nemėgstančiųjų sąrašas iš tiesų nėra toks ilgas, visgi ne visi yra taip iki ausų įsimylėję „Oskaro“ nominantą, kaip galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Nickiswift.com pateikia žvaigždžių, kurios negali pakęsti B. Cooperio (ar bent jau to, kaip jis bučiuojasi), sąrašą.

Barbra Streisand

Nors daugelis žmonių išties džiaugėsi naujausiu „Taip gimė žvaigždė“ perdirbiniu, vienas asmuo siuto dėl nepasiūlyto vaidmens šiame filme. Pasak „The Express“, Barbra Streisand, atlikusi pagrindinį vaidmenį 1976-ųjų „Taip gimė žvaigždė“ versijoje, norėjo gauti vaidmenį naujajame klasikinės istorijos variante, bet režisierius B. Cooperis taip nemanė. Kaip spaudai teigė B. Streisand bičiulis, superžvaigždė „jaučiasi įžeista, kad niekas net neparodė noro jos pripažinti, priimti jos patarimų“.

Visgi, 2018-ųjų spalį kalbėdama su „The New York Times“, B. Streisand aiškiai nurodė, jog B. Cooperis buvo su ja susisiekęs dėl filmo ir netgi parodė jai filmo pradžios vaizdo klipą prieš šio išleidimą. Paklausta, ar jau matė filmą, B. Streisand tuomet atsakė: „Nemačiau jo viso. Bradley parodė man pradžią. Buvau nustebinta, kokia ji panaši į manąją versiją“.

Nors jos pirmuosius komentarus galima vertinti visaip, B. Streisand pažymėjo, kad kai kurie dalykai jai iš tiesų patiko: „Man patiko, kad jie įkomponavo persirengėlių („drag“) barą. Manau, tai nauja ir įdomu. Ta filmo dalis, kurią mačiau, man išties patiko“.

Deja, galime taip niekada ir nesužinoti, ar žvaigždė slapčia nejuto kartėlio nesulaukusi vaidmens didžiulės šlovės sulaukusioje naujojoje filmo versijoje.

Zoe Saldana

B. Cooperis ir Zoe Saldana su pertraukomis susitikinėjo nuo 2011 iki 2012 metų. Jiedu susitiko filmo „Žodžiai“ („The Words“) filmavimo aikštelėje. „E! News“ vienas šaltinis patvirtino, kad pora išsiskyrė visai prieš pat Naujuosius metus ir 2013-uosius sutiko atskirai.

Nors jiedu dirbo drauge filmuojant „Galaktikos sergėtojus“ („Guardians of the Galaxy“), atrodė, kad aktoriai nė nesistengė slėpti tarp jų tvyrančio priešiškumo. Z. Saldana netrukus nutarė, kad gyvenimas tęsiasi: 2013-ųjų gegužę ji pirmą sykį buvo pastebėta su savo dabartiniu vyru – italų menininku Marco Perego. Z. Saldana ir M. Perego netrukus, 2013-ųjų liepą, susituokė ir jau susilaukė trijų vaikų.

Manoma, kad B. Cooperio ir Z. Saldanos nesėkmingos santykių pabaigos priežastį Z. Saldana 2014-aisiais atskleidė „Marie Claire“: „Buvau įsitraukusi į santykius, kuriuose vyras manęs negerbė – man nebereikia likti draugais su tuo vyriškiu. Buvusiuoju netampama be priežasties... Kai peržengi ribą, būtina suprasti, kad vaikščiosi žeme žinodamas, jog yra žmogus, kuris tau visiškai nebejaučia pagarbos“. Suprantama, Z. Saldana neįvardijo B. Cooperio kaip savo bjauriojo buvusiojo, tačiau, pasak „Us Weekly“, „Įsikūnijimo“ („Avatar“) žvaigždė žinomų romantinių ryšių turėjo tik su dar vienu žmogumi – Keithu Brittonu, su kuriuo ji draugavo 11 metų prieš pradėdama susitikinėti su B. Cooperiu. Be to, Z. Saldanos atstovas leidiniui teigė, kad ji ir K. Brittonas „išsiskyrė draugiškai“ ir išliko jų bendrai valdomo verslo savininkais.

Jennifer Lawrence

Nors Jennifer Lawrence ir B. Cooperis ne kartą dirbo drauge bei, regis, yra draugai ir už darbo ribų, vieno su aktoriumi susijusio dalyko J. Lawrence neabejotinai negali pakęsti. Savo pasirodymo BBC laidoje „The Graham Norton Show“ metu 2013-ųjų gegužės 23 dieną B. Cooperis prisipažino, kad po judviejų suvaidinto bučinio J. Lawrence jam pasakė: „Tu bučiuojiesi šlapiai“.

B. Cooperis pajuokavo, jog toks bučiavimosi technikos įvertinimas žeidžia jo jausmus ir paaiškino: „Tikrai nesinori išgirsti tokio dalyko. Tai nebuvo komplimentas“.

Visgi neatrodo, kad tarp J. Lawrence ir B. Cooperio tvyrotų nesantaika. Jiedu drauge dirbo keliuose filmuose, įskaitant 2012-ųjų „Optimisto istoriją“ („Silver Linings Playbook“), 2013-ųjų „Amerikietišką aferą“ („American Hustle“), 2014-ųjų „Serena“ ir 2015-ųjų „Džoją“ („Joy“). Todėl, ko gero, tikrai negalima sakyti, jog J. Lawrence „negali pakęsti“ B. Cooperio. Bet bučiuotis prieš kameras vėl - kaži, ar sutiktų...

Zachas Galifianakis

2009-ųjų filmas „Pagirios“ mestelėjo B. Cooperį į geidžiamiausių aktorių sąrašą, o jo tęsiniai aktoriui tik dar labiau padėjo įsitvirtinti tarp Holivudo grietinėlės. Tačiau, nepaisant galimybės vaidinti su kai kuriais iškiliais komikais, tarp B. Cooperio ir jo kolegų už kadro netrukus ėmė stiprėti įtampa, iškilusi į paviršių, kai nelabai pasisekė filmo „Pagirios 3: Velniai žino kur“ („The Hangover 3“) pristatymo renginys Brazilijoje, mat jame atsisakė dalyvauti Zachas Galifianakis.

„Sklandė gandai, kad tarp komandos narių kilo nesutarimų“, – vakarą prieš renginį pranešė „Daily Mail“. Nors neaišku, dėl ko tie nesutarimai kilo, taip pat pranešta, jog „žvaigždės į renginį vėlavo tris valandas ir B. Cooperį praminė „dievaite“.

Visgi, pasak „Daily Mail“, dramą iš tiesų nulėmė gerokai paprastesnė priežastis, kurią „Warner Bros“ patvirtino pranešime spaudai. Pasirodo, Z. Galifianakis „baiminasi aukščio“, o filmo pristatymo spaudos konferencija vyko „aukštumose netoli žymiojo Brazilijos Cukraus Galvos kalno“.

Vienas šaltinis „Page Six“ aiškino, kad „vienintelis būdas ten pakliūti – keltuvas“, tad Z. Galifianakis nepasirodė, nors „paskambino į spaudos konferenciją, kad dalyviai jį išgirstų, ir skėlė keletą juokelių“.

Prisiminus smagų B. Cooperio pasirodymą su Z. Galifianakiu „Funny or Die“ serijoje „Between Two Ferns“, atrodo, kad bet kokie pykčiai tarp kolegų, ko gero, tėra pokštas. Tačiau kas žino, kaip yra iš tiesų, nes gandai iš niekur dažniausiai neatsiranda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją