Tiesa, šią savaitę „People“ kalbinti Meghan artimiausių draugų pasakojimai pateikia visiškai kitokią perspektyvą.

„Jis žino, kaip su ja susisiekti. Jos telefono numeris nepasikeitė, – teigė ilgametė draugė. – Jis nėra paskambinęs, nėra parašęs žinutės. Tai labai skaudu, nes Meg visada buvo labai pareiginga. Manau, jai visada bus labai skaudu dėl to, kaip jis pasielgė. Ir tuo pačiu ji – duktė, jaučiasi jam artima.“

Thomas Markle po to, kai pozavo kelioms paparacų surežisuotoms nuotraukoms, nusprendė nedalyvauti gegužės 19 d. vyksiančiose Meghan ir princo Harry‘o vestuvėse.

Netikra Meghan sesuo Samantha prisipažino, kad mintį parsiduoti paparaciams tėvui pakišo ji, bet ir toliau nesiliauja kritikuoti Meghan.

Meghan Markle tėvas surežisuotoje nuotraukoje

Pasak vienos iš penkių šią savaitę „People“ kalbintų bičiulių, net ir pasirodžius paparacų nuotraukoms, „Meg ir Harry‘is tebenorėjo kviesti Thomą į Londoną. <...> Thomas neatsiliepė į jos skambučius, neatsiliepė ir į Harry‘o skambučius.

Kai kitą rytą atvyko automobilis (nuvežti jo į oro uostą), jis neišvažiavo. (Vėliau) Meg išgirdo kad jam buvo širdies smūgis ir skambino, rašė jam, net vakare prieš vestuves.

Ji rašė: „Prašau, pakelk ragelį. Myliu tave, man baisu.“ Parašė daugybę žinučių. Po vestuvių ji parašė jam laišką. Rašė: „Tėti, man labai skaudu, myliu tave. Turiu tik vieną tėvą. Prašau – liaukis persekioti mane per žiniasklaidą, kad galėtume pagerinti mūsų santykius.“ Nes kiekvieną kartą, kai jos komanda ateina pas ją pasitikslinti (to, ką jis sakė), tai būna dūris jai į širdį. Jis atrašo jai labai ilgą laišką, pabaigoje paprašo kartu su juo nusifotografuoti.

Thomas Markle su dukra Meghan

Ji atsako: „Tai kardinaliai prieštarauja mano žodžiams. Juk sakau – nenoriu bendrauti per žiniasklaidą, o tu prašai bendrauti per žiniasklaidą. Ar bent ką nors išgirdai iš to, ką sakiau?“ Jie – tarsi prasilenkiantys laivai.“

Meghan motina Doria Ragland ir tėvas Thomas išsiskyrė, kai jai buvo 2 m. Jos netikra sesuo Samantha ir netikras brolis Thomas Markle jaunesnysis (iš pirmos Thomo santuokos) tuo metu buvo paaugliai.

Pasak Meghan draugų, jie mažai bendravo.

„Jie pateikė tokią versiją, tarsi buvo labai artimi, o paskui santykiai nutrūko, bet tai netiesa. Meghan ėmė draugauti su Harry‘u, o dabar Samantha susigrąžino Markle pavardę (nors ilgai vadinosi Grant pavarde). Ir štai ji ima pasakoti apie Meg. Visi, kas pažįsta Meg, žino, kad jos nebendravo“, – pasakojo Meghan draugė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)