Per interviu „Elle“ P. Anderson sakė: „Alexis buvo geriausia. Kai jos nebeliko, supratau, kad geriau jaučiuosi visai be makiažo. Pastebėjau, kad žmonės išorei skiria daugybę laiko ir pastangų, o aš šiuo klausimu plaukiu prieš srovę, elgiuosi kitaip nei dauguma“.

Aktorė teigia, kad makiažo atsisakymas „ją išlaisvino, ji jaučiasi nuostabiai ir šiek tiek maištaujanti prieš sistemą“.

Pamela Anderson

Aktorė Jamie Lee Curtis spalio 1 dieną instagrame išreiškė palaikymą P. Anderson: „Natūralaus grožio revoliucija pagaliau prasidėjo. @pamerlaanderson išdrįso šių metų Paryžiaus mados savaitėje pasirodyti be makiažo. Renginyje, kur visi pozuoja ir vaidina, ši nuostabi moteris pasirodė tokia, kokia yra. Mane labai įkvėpė ir nudžiugino jos drąsa“.

Komentatoriai taip pat P. Anderson negailėjo gerų žodžių, vienas parašė: „Garsūs žmonės turi galią daryti įtaką kitiems, kurti tendencijas (patinka mums tai ar ne). Ir taip, kalbame ne apie taiką pasaulyje ir ne bado problemos sprendimą, bet Pamena pasiuntė žinutę kitoms moterims tiesiog būti savimi, nesigėdyti savo metų. Manau, kad tai labai pozityvus dalykas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją