Errolas Muskas savo 20 minučių trukmės interviu be tabu Australijos radijo stoties KIIS FM laidai „Kyle and Jackie O“ sukritikavo savo vyriausiosios atžalos išvaizdą.

„Plačiapetis Elonas yra itin tvirto sudėjimo, bet pastaruoju metu prastai maitinasi“, – sakė Errolas, pridūręs, kad savo vyriausiajam sūnui rekomendavo išbandyti dietines tabletes su briaunotosios garcinijos ekstraktu. Pasak garsenybės tėčio, šios tabletės jam pačiam padėjo numesti kelis kilogramus.


Elonas, vienišas devynių vaikų tėvas, sukėlė audrą socialinėje žiniasklaidoje, kai liepos viduryje buvo nufotografuotas jachta plaukiojantis Egėjo jūroje su verslininku Ariu Emanueliu ir pastarojo žmona Sarah Staudinger. Tokios jachtos nuoma per savaitę kainuoja 20 tūkst. JAV dolerių.

Kai tiesmukojo „SpaceX“ boso nuotraukos internete išplito lyg virusas, į komentarų apie savo į statinaitę panašų pilvą antplūdį jis reagavo ramiai, juokaudamas, kad gal reiktų dažniau nusivilkti marškinėlius.

Po kelių dienų, atsakydamas jo išvaizdą gynusiam tviterio sekėjui, Elonas parašė: „Jei atvirai, tai buvo gera motyvacija sportuoti, sveikiau maitintis ir galbūt dažniau nei kartą per metus lauke nusivilkti marškinėlius, cha cha.“

Savo interviu 79-erių metų amžiaus jo tėtis nesureikšmino Elono sėkmės. Errolas labiau gyrė savo jaunesnįjį sūnų, restoranų verslo savininką Kimbalo Musko, kurį pavadino savo „pasididžiavimu ir džiaugsmu“.

Iš Pietų Afrikos kilęs ekscentriškasis inžinierius teigė, kad, būdamas 50-ies, Elonas jau yra „pagyvenęs žmogus“, tad tėčiui neramu, jog sūnus neras sau ilgalaikės partnerės.

Pats Errolas nuo skirtingų moterų turi septynis vaikus, įskaitant mažamečius sūnų ir dukrą, kurių susilaukė su savo 34-erių podukra, vėliau tapusia jo mylimąja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)