Pora naujieną atskleidė sekmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ įrašais, kurie, regis, primena Ettos nesantaiką su žymiuoju tėčiu. E. Ng ir A. Autumn nuotrauka su santuokos liudijimu leidžia spręsti, kad jos susituokė lapkričio 8-ąją.

Balandį E. Ng ir A. Autumn „Youtube“ tvirtino, jog „dėl savo homofobiškų tėvų kaltės jau mėnesį yra benamės“ ir joms „teko nakvoti vos ne po tiltu“, nes merginoms niekas nepadėjo.

„Namai – ten, kur tavo meilė. Namai reiškia saugumą, ir aš žinau daugybę žmonių, kurie nesijaučia saugūs toje aplinkoje, kurioje būna, tačiau kyla nauja pasipriešinimo banga“, – sekmadienį „Instagram“ rašė E. Ng, pažymėdama, kad savo namais laiko Honkongą. „Namai yra ten, kur ir tavo šeima, kurią gali pasirinkti, o tuomet niekuomet nebūsime vieniši“, – rašė mergina.

„Meilė yra neabejotinai stipresnė nei kraujo ryšys“, – toliau rašė E. Ng prie nuotraukos, kurioje poros vaizdas įkomponuotas įspūdingos architektūros fone. „Kiekvienas nusipelno meilės. Kol aš nejaučiau meilės, negalėjau įsitikinti, kad supratimas, tarpusavio ryšys, dėmesys ir atsakas į neapykantą meile gali išgydyti pačias pikčiausias širdis. Meilė visuomet laimi. Visuomet“, – rašė mergina.

J. Chano atstovas iš karto į žurnalo „People“ užklausą dėl komentaro neatsakė.

Apie savo orientaciją 2017-aisiais viešai prisipažinusi E. Ng yra J. Chano ir buvusios grožio karalienės Elaine Ng duktė. Jų romanas įvyko, kai J. Chanas buvo vedęs kitą moterį - Joan Lin.

Elaine anksčiau tinklalapiui „Coconuts“ buvo paneigusi E. Ng ir A. Autumn kalbas apie tai, kad artimieji jas apleido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)