Internetas netruko sureaguoti į M. Carey šventės akcentą, skelbia nypost.com. Ryškiai rožinės spalvos suknele vilkinti ir lietsargį laikanti atlikėja šokėjų apsuptyje atliko bene garsiausią savo šventinę dainą „All I want for Christmas“.

Kaip visada M. Carey pasirodymo metu stovėjo kaip įbesta. Sporto žurnalistas Ianas Hestas parašė: „Mariah Carey dabar gauna milijonus vien už tai, kad stovi su lietsargiu. Ir man net visai nepikta. Pagarba“.

„Man labai patinka, kiek mažai energijos į savo pasirodymus įdeda Mariah Carey. Tai tas vienintelis dalykas, kuo ji tokia išskirtinė“, – tviteryje parašė Nickas Russo.

„Mariah Carey gauna pinigus už tai, kad dalyvautų Padėkos dienos parade ir net nesivargintų apsimesti dainuojanti. Taip elgtis sau gali leisti tik tikros karalienės“, – parašė kitas komentatorius.

Kiti juokėsi, kad dainininkė ką tik pabudo iš žiemos miego, atitirpo kaip tik prieš Kalėdas.

Daug kas piktinosi, kad dainininkė dainavo pagal fonogramą, tačiau atsirado ir tokių, kurie stojo jos pusėn ir priminė 2018 metų Johno Legendo įrašą.

„Įdomus faktas. Parade visiems tenka dainuoti pagal fonogramą, nes platformose neįmanoma patenkinti garso reikalavimų gyvam pasirodymui. Tikiuosi, kad vis tiek visiems patiko. Žinokite, kad savo koncertuose dainuoju tik gyvai“, – rašė J. Legendas.

„Nė vienas atlikėjas parade nedainuoja gyvai, bet kažkodėl visiems užkliuvo būtent Mariah. Žmonės, kas su jumis negerai?“, – parašė kitas tviterio naudotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)