Kūno kalbos ekspertas Robinas Kermode'as tikina, kad priežastis yra labai paprasta – 2011 metais susituokusi pora įdėmiai seka karalienės Elizabeth II patarimais. Esą karalienė viešumoje taip pat nesilaiko už rankų su savo vyru, tad ir ši pora nusprendė pasekti jų pėdomis.

R. Kermode'as spėja, jog ši tradicija gali būti nerašyta karališkosios šeimos elgesio taisyklė.

Tiesa, ekspertas pastebi dar vieną detalę. Esą žymios poros viešumoje stengiasi laikytis už rankų norėdamos parodyti, kad tarp jų viskas yra gerai ir visos kalbos tėra iš piršto laužti dalykai.

R. Kermode'o nuomone, karališkoji pora neturi įrodinėti savo jausmų vienas kitam, tad viešumoje ir nedemonstruoja paslėptų žinučių.

„Dažniausiai taip elgiasi politikų ar garsenybių poros, kurios turi šeimyninių problemų. Jie sugriebia partnerį už rankos norėdami parodyti, kad viskas gerai“, – portalui Dailymail.co.uk kalbėjo kūno kalbos ekspertas.

Karališkosios poros gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)