„Nėra jokio priešiškumo, - sakė šaltinis leidiniui „InTouch“. - Nei vienas neskuba susitikinėti su kitais žmonėmis“.

Žinią apie poros išsiskyrimą patvirtino ir „Life & Style Weekly“, kurio šaltinis sakė: „Jie tiesiog žinojo, kad atėjo tam laikas“.

Nei R. Goslingo, nei E. Mendes atstovai situacijos nekomentuoja. Pora susitikinėti pradėjo 2011 metais, kai filmavosi juostoje „Niujorko šešėlyje“ („The Place Beyond The Pines“), tačiau šiemet kartu taip niekur ir nepasirodė.

Nors galutinai išsiskyrė per šventes, šis klausimas iškilo jau kur kas anksčiau. „Problemos prasidėjo dar rugsėjį, - toliau pasakojo „InTouch“ šaltinis. - Jie nusprendė ramiai viską nutraukti apie Kalėdas“.

Didžiausia problema buvo tai, kad jiems patiko skirtingi dalykai. Eva, kuri yra „Thierry Mugler“ parfumerijos veidas, mėgo būti dėmesio centre, o R. Goslingas – ne.

„Evai patinka Holivudas, vakarėliai, spindesys, - sakė šaltinis. - Jai patinka išeiti“. To nepasakysi apie R. Goslingą, kuris yra „intravertas – labai rimtas ir visiškas namisėda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)