Jamesas Matthewsas su žmona laiką romantiškai leis saulės nubučiuotoje ir išskirtine ramybe alsuojančioje saloje, kuri kadaise priklausė linksmo gyvenimo gerbėjui aktoriui Marlonui Brando.

Vienos nakvynės kaina paplūdimio namelyje šiaudiniu stogu su atskiru baseinu šioje saloje kainuoja net 3 tūkst. svarų (3492 eurus), rašo „Mirror“. Tiesa, kažin ar ši suma išgąsdino pačius jaunavedžius ir jų šeimas, nes P. Middleton ir jos išrinktojo vestuvės kainavo apie 700 tūkst. svarų (814 806 eurus). Remiantis skelbiama informacija, jaunavedžių pora į kelionę iš Londono Hitrou oro uosto išvyksta kažkurią šios savaitės dieną.

Aktorius M. Brando šią pasakišką salą tiesiog įsimylėjo ir 1966 m. nusipirko vos už 15 tūkst. svarų (17 460 eurų). Aktorius visada teigė, kad nori šią vietą išsaugoti kuo labiau nesugadintą. 2004 m. M. Brando mirus sala buvo iš esmės pertvarkyta ir tapo specializuota ekologiško turizmo vieta pavadinimu „The Brando“ su 35 vilomis šiaudiniais stogais.

Dauguma vestuvių svečių nė neįtarė, kur jaunavedžiai ketina vykti medaus mėnesio. „Niekas nežinojo jų medaus mėnesio planų. Paslaptis buvo itin kruopščiai saugoma, o tie, kurie žinojo, nė neužsiminė apie tai. Kaip ir dėl prašymo neskelbti nuotraukų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“, niekas iš draugų ar šeimos narių jų nenuvylė.“ – pasakojo poros draugas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)